Καλύτερη η ΑΕΚ πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης», επικρατώντας του Αρη με 2-0

Καλύτερη η ΑΕΚ πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης», επικρατώντας του Αρη με 2-0

Η ΑΕΚ σε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν επικράτησε 2-0 του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Η Ενωση πάτησε γκάζι μετά το 15’ και στο πρώτο μέρος πέτυχε ένα γκολ με τον Σιμάνσκι στο 28’, ενώ έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ με τον Αραούχο (31’) και τον Λιβάι Γκαρσία (37’).

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον επιθετικό από το Τρίνινταντ/Τομπάγκο να πετυχαίνει το 2-0 στο 50’. Οι γηπεδούχοι ήταν εκτός αγώνα και ο προπονητής τους στο 57 «έριξε» στο ματς τους Ζερβίνιο, Οντουμπάγιο για να αλλάξει την εικόνα τους, χωρίς επιτυχία. Η Ενωση έχασε κι άλλες ευκαιρίες, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε.

Ο Πορτογάλος διαιτητής: Κορέια έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νταμπό, Μακουντί, Αραούχο, Αναθασιάδη.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (57’ Οντουμπάγιο), Μαζικού, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Νταμπό, Μανού Γκαρθία (82’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (66΄ Πάλμα), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (66’ Σέικ), Γκρέι (57’ Ζερβίνιο).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Ελίασον (80’ Αμραμπάτ), Γκατσίνοβιτς (80’ Τσούμπερ), Πινέδα (90’ Γιόνσον), Λιβάι Γκαρσία (90’ Μάνταλος), Αραούχο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter