Καλύτερος ο ΠΑΟ, 1-1 με τον Ολυμπιακό

Καλύτερος ο ΠΑΟ, 1-1 με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων, στάθηκε όρθιος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μολό υποχρέωσε τον αντίπαλο του στην πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα (1-1).

Στο… χαλαρό ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με γκολ του Γερέρο στο 36’. Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Στο 2’ ο Μακέντα δεν εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μεριά και στο 33’ κεφαλιά του Κουρμπέλη έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Περέα έδωσε ένταση στο παιχνίδι του τριφυλλιου. Ο νεαρός επιθετικός στο 58’ κέρδισε πέναλτι από τον Σεμέδο, το εκτέλεσε ο Μακέντα, αλλά ο Σα έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε την μπάλα.

Οι πράσινοι στο 88’ κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι (ανατροπή Μακέντα από Μεριά), το εκτέλεσε ο Μολό στο 90’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Ζαχίντ (63’ Μολό), Κουρμπέλης, Δώνης (71’ Μπεκ), Μπουζούκης, Κολοβός (46’ Περέα), Μακέντα.

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (69’ Καμαρά), Ποντένσε (90’+3 Ελ Αραμπί), Γκερέρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter