Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, ισοφάρισε στο τέλος την ΑΕΚ (1-1)

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, ισοφάρισε στο τέλος την ΑΕΚ (1-1)

O ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο 89’ με τον Αυστριακό Μουργκ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε πάρτι στο ξεκίνημα του ντέρμπι, έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, ενώ η Ενωση έδειχνε να έχει μείνει στα αποδυτήρια. Κόντρα όμως στη ροή του ματς και σε μία επίθεση για σεμινάριο ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ στο 23’ μετά από ασίστ του Τάκκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε στο 25’ όμως το γκολ του Τζόλη δεν μέτρησε γιατί η μπάλα πριν το τελείωμα είχε χτυπήσει στο χέρι του.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο χρόνος περνούσε, χωρίς να φτάνει στο γκολ. Τελικά τη λύση την έδωσε ο Μουργκ με γκολ στο 89’. Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στη τελευταία φάση του αγώνα, αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε το σουτ του Σφιντέρφσκι.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για όποιον το είδε από το σπίτι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν πιστοί στο πλάνο. Κυριαρχήσαμε στα πρώτα 20 λεπτά. Μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ίσως δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μίλησα στους παίκτες μου στο ημίχρονο. Ανύψωσα το ηθικό των παικτών του. Είχαμε ευκαιρίες. Η κεφαλιά του Μπίσεσβαρ, το γκολ του Μουργκ, η ευκαιρία στο τέλος με τον Τσόλακ και τον Σφιντέρσκι», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερέιρα.

O Γερμανός διαιτητής Τόμπιας Στίλερ έδειξε κίτρινη κάρτα Νεντελτσεάρο, Κρίστιτσιτς, Λιβάια, Σάκχοφ και Μιχαηλίδη.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Μιτάι (46′ Λόπες), Παουλίνιο (70′ Βασιλαντωνόπουλος), Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς (60′ Αλμπάνης, 80′ Σαμπανάτζοβιτς), Λιβάια, Ανσαριφάρντ (60′ Ολιβέιρα).

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (81′ Μουργκ), Γιαννούλης, Μάτος (68′ Ουαγκέ), Εσίτι (58′ Νινούα), Σβαμπ, Τζόλης (68′ Σφιντέρσκι), Α.Ζίβκοβιτς (81′ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter