Καμάλα Χάρις: Viral το βίντεο που «σκουπίζεται» μετά τη χειραψία με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Καμάλα Χάρις: Viral το βίντεο που «σκουπίζεται» μετά τη χειραψία με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η κίνηση της Καμάλα Χάρις να σκουπίσει τα χέρια της αμέσως μετά τη χειραψία που είχε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Μουν Τζάε-ιν.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας την Παρασκευή στο πλαίσιο της δεύτερης προσωπικής συνάντησης του του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν με ξένο ηγέτη από τότε που ανέλαβε την προεδρία, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το βίντεο, δείχνει την Καμάλα Χάρις σαν να σκουπίζει το χέρι της αμέσως μετά την χειραψία που ακολούθησε το τέλος της κοινής τους συνέντευξης Τύπου. Ένας χρήστης έγραψε: «Αυτή είναι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ; Όχι μόνο ήταν ασεβής, αλλά θα χαρακτηρίζονταν από όλα τα μέσα ως ‘ρατσιστική’ κίνηση εάν ήταν Ρεπουμπλικανή».

Ένας άλλος χαρακτήρισε την κίνηση ως προσβολή, γράφοντας: «Η Καμάλα Χάρις προσβάλει τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζάε-ιν σκουπίζοντας το χέρι της μετά την χειραψία τους» ενώ ένας ακόμη πρόσθεσε: «Δεν είναι σύμμαχός μας πλέον η Νότια Κορέα;»

Άλλοι όμως, σημείωσαν πως η συνάντηση ήρθε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και ήταν ένα από τα πρώτα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στον Λευκό Οίκο από τότε που ο Τζο Μπάιντεν ανέλαβε καθήκοντα και μάλιστα από τις πρώτες χωρίς την χρήση μάσκας. Η Καμάλα Χάρις εμβολιάστηκε πλήρως κατά του κορονοϊού και έλαβε την δεύτερη δόση του εμβολίου της Moderna τον Ιανουάριο.

 

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter