Καμία ποινική δίωξη για την εισβολή Χρυσαυγιτών στο Πέραμα

Καμία ποινική δίωξη για την εισβολή Χρυσαυγιτών στο Πέραμα

Μια εβδομάδα μετά το “ντου” του υπόδικου βουλευτής της Χρυσής Αυγής και των ομοίων του σε δημοτικό σχολείο Περάματος στο Νέο Ικόνιο. Η δικογραφία για το συμβάν έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελέα Πειραιά, πέντε άτομα έχουν κληθεί να καταθέσουν, ανάμεσα τους δυο αστυνομικοί, αλλά κανείς δεν ζητά ποινικές διώξεις!_x000D_
_x000D_

Στην Εισαγγελία Πειραιά διαβιβάστηκε, από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, η δικογραφία για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα στην οδό Νίκης 61, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής αντιπαρατέθηκαν με γονείς και δασκάλους με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής πέντε άτομα μεταξύ των οποίων και οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σχολικό συγκρότημα την ώρα των επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε αυτά άτομα δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη κάποιων υπευθύνων για τα επεισόδια, ωστόσο η Εισαγγελία θα ερευνήσει αν υπάρχει αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Σημειώνεται ότι αυτόπτες μάρτυρες είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για προπηλακισμούς, αλλά και για αδράνεια αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το συγκεκριμένο σχολείο, την ώρα μάλιστα που μέσα στο σχολείο βρίσκονταν μικροί μαθητές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter