Καμίνης: Δεν κρίνονται τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ από τον Βενιζέλο

Καμίνης: Δεν κρίνονται τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ από τον Βενιζέλο

«Ήταν έκπληξη, δεν το είχαμε συζητήσει», είπε  ο Γιώργος Καμίνης για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τον ορίσει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ στις προσεχείς εθνικές εκλογές, κάτι που οδήγησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην έξοδο του κόμματος.

«Ήταν έκπληξη για μένα ότι μου ανατέθηκε αυτή η τιμητική θέση. Δεν το είχα συζητήσει», είπε ο κ. Καμίνης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Σχολιάζοντας τη ρήξη Βενιζέλου – Γεννηματά, στο ερώτημα αν η αποχώρηση του πρώτου θα στοιχίσει στο κόμμα, είπε: «Ο Βενιζέλος από τη στιγμή που επιλέγει να μην συμμετάσχει μαζί μας, αφαιρεί από τη δύναμή μας». Όταν ρωτήθηκε μετά την εξέλιξη αυτή σκέφτηκε να παραιτηθεί, απάντησε με νόημα: «Εγώ δεν παραιτούμαι από θέσεις ευθύνης, τόσο σημαντικές. Μου ανατέθηκε αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι τέλους, όπως κάνω πάντα».

Το ΚΙΝΑΛ θα πετύχει καλύτερα ποσοστά από τις ευρωεκλογές στις εθνικές εκτίμησε ενώ ερωτηθείς αν η απουσία Βενιζέλου θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, σχολίασε: «Δεν κρίνονται (τα ποσοστά) από την παραμονή ή την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου, με όλο το σεβασμό».

Ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει «συμπλήρωμα κανενός» και υπογράμμισε ότι το κόμμα θα έχει αυτόνομη πορεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter