Καμίνης κατά ΝΔ: «Χρεοκόπησε τη χώρα», ενώ έχει «δογματική εμμονή στο άρθρο 16 για ιδιωτικά πανεπιστήμια»

Καμίνης κατά ΝΔ: «Χρεοκόπησε τη χώρα», ενώ έχει «δογματική εμμονή στο άρθρο 16 για ιδιωτικά πανεπιστήμια»

Στη Σύρο βρέθηκε και μίλησε στη νομαρχιακή συνέλευση του ΚΙΝΑΛ ως επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος, ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Γιώργος Καμίνης. Ο Γ. Καμίνης επιτέθηκε όχι μόνο στην κυβέρνηση, ως συνηθίζουν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, αλλά και στη ΝΔ σημειώνοντας ότι «οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: Η ΝΔ χρεοκόπησε τη χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα γι΄ αυτό».

Ακόμα, κατηγόρησε τη ΝΔ για δογματική εμμονή στο άρθρο 16 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τονίζοντας ότι «για το Κίνημα Αλλαγής σημασία και προτεραιότητα έχει το δημόσιο πανεπιστήμιο», ενώ τάχθηκε υπέρ της υπεύθυνης και με φειδώ χρήσης των δημοψηφισμάτων.

Βέβαια δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει την κυβέρνηση ως την «πιο ανεύθυνη όλων των εποχών», καθώς «έριξε στο πολιτικό παιχνίδι τρία μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος, το μακεδονικό και τις σχέσεις κράτους- Εκκλησίας, με μόνο στόχο τη δημιουργία πολιτικής πόλωσης και πρόσκαιρων εντυπώσεων».

Ο κ. Καμίνης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο, επισκέφθηκε το ναυπηγείο Νεωρίου, την αγορά και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δίκτυο Aegean Cuisine και τη δημιουργία cluster για την προώθηση των κυκλαδικών προϊόντων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter