Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
"Άστοχη η συνέχιση των κινητοποιήσεων"

Καμίνης: Να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους καλεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα ο δήμαρχος Αθηναίων, χαρακτηρίζοντας άστοχη και υπερβολική την απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεων και συμπληρώνοντας ότι η ρύθμιση που ενέκρινε η Βουλή ικανοποιεί μεγάλο τμήμα των αιτημάτων τους.

«Η απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις είναι άστοχη και υπερβολική. Παρά τα επιμέρους προβλήματά της, η ρύθμιση που εγκρίθηκε από τη Βουλή ικανοποιεί ένα μεγάλο μέρος των αιτημάτων της ομοσπονδίας. Με την υπευθυνότητα που οι συνθήκες απαιτούν και τα συμφέροντα της πρωτεύουσας επιβάλλουν, ο δήμος Αθηναίων θα υπερασπισθεί τη δημόσια υγεία. Καλούμε τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους. Μόνο έτσι θα υπηρετήσουν την αποστολή τους και δεν θα έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία», δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.