Καμίνια: Μυστήριο οι λόγοι που η 14χρονη μαχαίρωσε την μητέρα της – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Καμίνια: Μυστήριο οι λόγοι που η 14χρονη μαχαίρωσε την μητέρα της – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Τους λόγους που ώθησαν το 14χρονο κορίτσι να μαχαιρώσει την μητέρα της οκτώ φορές τη μητέρα της ενώ εκείνη κοιμόταν, αναζητούν οι αρχές.

Οι αιτίες που οδήγησαν τη 14χρονη σε αυτή την πράξη δεν είναι ακόμη γνωστές ωστόσο ο δικηγόρος της ανήλικης υποστήριξε ότι παρά τα όσα συνέβησαν, δεν υπάρχει η παραμικρή αντιδικία μεταξύ μητέρας και κόρης. Πρόσθεσε δε ότι το κορίτσι έχει επιστρέψει κατόπιν σχετικής απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα στο σχολείο ενώ μετά την επίθεση στα Καμίνια παρακολουθείται όπως ζήτησαν οι δικαστικές Αρχές από ειδικό ψυχολόγο.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών, έχει επικοινωνήσει μαζί τους και περισσότερο με την 14χρονη. Η ίδια το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει κοντά στα παιδιά της και να ξεχαστεί το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα μάλιστα με τους συγγενείς της, η 48χρονη συνεχώς λέει πως «και εγώ θα γίνω καλά, και όλοι θα γίνουμε καλά».

 Επιπλέον, το κορίτσι φαίνεται να μην είχε συναίσθηση της πράξης της αφού μετά την πράξη της άρχισε να φωνάζει σοκαρισμένη «Θεέ μου τι έκανα».

Το χρονικό της υπόθεσης 

Όλα ξεκίνησαν όταν το ένα από τα δύο δίδυμα κορίτσια πετάχτηκε από το κρεβάτι του, κατευθύνθηκε προς την κουζίνα, όπου άρπαξε ένα μαχαίρι και στη συνέχεια πήγε στο σαλόνι, όπου κοιμόταν η μητέρα της σε ράντσο και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Η μητέρα του κοριτσιού, με αίματα, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια την δεύτερη κόρη της, που ξύπνησε, κατάφερε να πάρει το μαχαίρι που κρατούσε η δίδυμη αδερφή της και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τόσο τη μητέρα, όσο και το παιδί, που διακομίσθηκε στο Παίδων.

Το κορίτσι φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter