Καμμένος διαγράφει Κουντουρά και Κόκκαλη μέσω Twitter

Καμμένος διαγράφει Κουντουρά και Κόκκαλη μέσω Twitter

Με δύο tweets και αιχμές ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος διέγραψε την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. 

Το πρώτο tweet αφορούσε την Έλενα Κοντουρά που είχε δηλώσει νωρίτερα πως στηρίζει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η κυρία Κουντουρά. 

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Καμμένου:

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.»

Μιάμιση ώρα αργότερα ο κ. Καμμένος και πάλι μέσω Twitter ανακοινώνει τη διαγραφή του Βασίλη Κόκκαλη, υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Ο κ. Κόκκαλης είχε δηλώσει νωρίτερα πως στηρίζει την κυβέρνηση. 

«Έχω βαθιά πίστη πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της, με μία σειρά σπουδαίων μεταρρυθμίσεων και νόμων, που θα αποκαταστήσουν την κανονικότητα στη χώρα και θα απομακρύνουν κάθε σενάριο αποσταθεροποίησης.», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Καμμένου:

«Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής δύο επιστολές του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, με τις οποίες οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά και Βασίλης Κόκκαλης, τίθενται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter