Καμμένος: Η δραστηριότητα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο υπήρξε πολύ επιτυχής (Video)

Καμμένος: Η δραστηριότητα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο υπήρξε πολύ επιτυχής (Video)

Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της Συνάντησης Υπουργών Άμυνας των χωρών μελών του ΝΑΤΟ δήλωσε οτι “Αποτελεί σημαντική εθνική επιτυχία, η απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών Άμυνας των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ για τη συνέχιση της επιχείρησης SNMG 2 στο Αιγαίο, παρά τις διαφωνίες της Τουρκίας”.

Επίσης, προσέθεσε οτι: “Η απόλυτη πλειοψηφία των Υπουργών Άμυνας, με εξαίρεση την Τουρκία, δέχθηκε ότι αυτή η επιχείρηση είναι επιτυχημένη. Η ανακοπή των προσφυγικών ροών, με την παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ, θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν ακόμα υποψήφιοι παράνομοι μετανάστες ή πρόσφυγες από την άλλη πλευρά του Αιγαίου που θέλουν να περάσουν προς την Ευρώπη”.

Ακόμα, ο κ. Καμμένος τόνισε οτι : “Έθεσα το θέμα των 15 χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, ζητώντας την επιτάχυνση των διαδικασιών και την παραμονή των Δυνάμεων. Έγινε αποδεκτό από το Συμβούλιο Υπουργών. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους Υπουργούς Άμυνας του ΝΑΤΟ για την αποδοχή των ελληνικών θέσεων”.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ δήλωσε στο OnAlert οτι “η δραστηριότητα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο υπήρξε πολύ επιτυχής, διότι συνέβαλε στην μείωση των παράνομων διελεύσεων στο Αιγαίο”.

Στιγμιότυπα από την παρουσία Καμμένου την Σύνοδο ΥΠΑΜ , όπως δημοσιεύτηκαν στο Twitter:

Πηγή: www.onalert.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter