Καμμένος: Η ΝΔ ως πολιτικός βραχίονας εγκληματικής οργάνωσης θα κάνει την Ελλάδα Κολομβία (Video)

Καμμένος: Η ΝΔ ως πολιτικός βραχίονας εγκληματικής οργάνωσης θα κάνει την Ελλάδα Κολομβία (Video)

«Ένα έχω να πω στον ελληνικό λαό: Αν αναλάβει η ΝΔ την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου, με τα στελέχη της ακροδεξιάς που έχετε μαζέψει μέσα και μετατρέποντας ένα κόμμα δημοκρατικό σε πολιτικό βραχίονα μίας εγκληματικής οργάνωσης, το σίγουρο είναι ότι θα κάνει την Ελλάδα Κολομβία» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ευθύτατη επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Π. Καμμένος, τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προσπάθησε και προσπαθεί «με ανήθικα τεχνάσματα» να αμαυρώσει την προσφορά και τους κόπους της συγκυβέρνησης. Έφερε ως παράδειγμα την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ με αφορμή το Μακεδονικό, επισημαίνοντας ότι απώτερος σκοπός ήταν να μην περάσει το τελευταίο πολυνομοσχέδιο που οδήγησε στην έξοδο από τη μνημονιακή επιτροπεία.

Ως προς το Μακεδονικό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κάλεσε ευθέως τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τον ελληνικό λαό αν είναι υπέρ ή όχι της ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία». «Είναι ή όχι η κα Μπακογιάννη ο εμπνευστής του τίτλου Βόρεια Μακεδονία;», ήταν το επόμενο ερώτημα που απηύθυνε στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισήμανε ότι «προτιμήσατε να διχάσετε και να παραπληροφορήσετε για να αλλάξετε την ατζέντα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν θα έρθει το εθνικό θέμα, θα δούμε ποιος θα πάρει την εθνική θέση και θα δούμε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη. Αλλά ακούστε να δείτε, λέγατε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα μετατρέψουν τον τόπο σε Βενεζουέλα. Ένα έχω να πω στον ελληνικό λαό: Αν αναλάβει η ΝΔ την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου, με τα στελέχη της ακροδεξιάς που έχετε μαζέψει μέσα και μετατρέποντας ένα κόμμα δημοκρατικό σε πολιτικό βραχίονα μίας εγκληματικής οργάνωσης, το σίγουρο είναι ότι θα κάνει την Ελλάδα Κολομβία». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter