Καμμένος: Ο Μητσοτάκης κατάντησε τη Ν.Δ. αρμοδιότητα της Δίωξης Ναρκωτικών

Καμμένος: Ο Μητσοτάκης κατάντησε τη Ν.Δ. αρμοδιότητα της Δίωξης Ναρκωτικών

Δεν «μάσησε τα λόγια του» ο Πάνος Καμμένος αφού το σήριαλ με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση συνεχίστηκε από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.

Αφού ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είδε χθες τις δηλώσεις διαφωνίας του να διογκώνονται από τη Ν.Δ. και από πολλά ΜΜΕ προσκείμενα στο Μοσχάτο, έδωσε νωρίτερα σήμερα συνέντευξη στο ΣΚΑΙ λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται για καμία ρήξη στον κυβερνητικό συνασπισμό, αντίθετα η συνεργασία του με τον κ. Βούτση είναι καλή και πως με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε μέχρι τέλους. Για το λόγο αυτό παρέθετε και σειρά δηλώσεων πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ.

Μετά τη συνέντευξη αυτή η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον κ. Καμμένο πως δεν έχει αξίες και πεποιθήσεις αλλά μόνον δίψα για εξουσία. Κατηγορούσε παράλληλα τους κ.κ. Καμμένο και Βούτση ότι παίζουν θέατρο, ενώ αναμασούσε θέματα που έχουν ήδη απαντηθεί.

«Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών», σχολίασε αμέσως μετά ο Πάνος Καμμένος

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία. Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας.

Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες – ενόψει της συζήτησης στη Βουλή – με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter