Καμμένος σε Βούλτεψη: Τα άρπαζες από τον Ελεύθερο Τύπο – Να σε δω αύριο με τον Μαρινάκη τι θα κάνεις…

Καμμένος σε Βούλτεψη: Τα άρπαζες από τον Ελεύθερο Τύπο – Να σε δω αύριο με τον Μαρινάκη τι θα κάνεις…

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με την ομιλία του να εξελίσσεται σε κόντρα άνευ ορίων με την Σοφία Βούλτεψη. «Κι εσύ τα άρπαζες από τον Ελεύθερο Τύπο» ήταν μία από τις απανωτές φαρμακερές ατάκες του ΥΠΕΘΑ, προσθέτοντας ειρωνικά: «Να σε δω αύριο με τον Μαρινάκη τι θα κάνεις…».

«Αυτός είναι ο προϋπολογισμός που οδηγεί στο τέλος των μνημονίων, οδηγεί στο τέλος της διαπραγμάτευσης για τη δόση. Δεν θα υπάρξει διαπραγμάτευση για τη δόση ανάλογα με τα μέτρα που θα ζητούν οι δανειστές. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των μνημονίων και της εποχής της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας. Ξέρω ότι στεναχωρεί κάποιους… Εδώ, φωνάζατε “Γερούν γερά”. Ήσασταν εκείνοι που θέλατε να ταπεινώσετε τον ελληνικό λαό για να έχετε πολιτικά αποτελέσματα. Ε, δεν κράτησε ο Γερούν, ο ελληνικός λαός κράτησε και η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση» είπε, με την έκρηξη να ακολουθεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

«Το υφεσιακό πρόγραμμα που τρέξατε με το ΠΑΣΟΚ στοίχισε στον ελληνικό λαό 280 δισ. ευρώ σε νέο χρέος, 58,6 δισ. ευρώ σε μέτρα, 61,6 δισ. σε απώλεια του ΑΕΠ, 58 δισ. ευρώ σε νέα κόκκινα δάνεια. Σε ποιους; Σε κολλητούς… Στον κύριο Ψυχάρη, σε όλους που περνούν την πόρτα των δικαστηρίων. Σε αυτούς που κατάσχονται οι λογαριασμοί τους. Σε όλους που ανταλλάξατε πολιτική στήριξη προκειμένου να τους δώσετε δανεισμό» είπε σε έντονο ύφος, προκαλώντας την αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη που παρακολουθούσε την ομιλία του.

«Κυρία Βούλτεψη κι εσείς τα παίρνατε από τα συγκροτήματα όταν παίρνανε δανεισμό. Από τον Ελεύθερο Τύπο δεν παίρνατε κ. Βούλτεψη;» ρώτησε την πρώην υπουργό της ΝΔ, συμπληρώνοντας με νόημα: «Μαζί τα φάγατε… Τα άρπαζες από τον Ελεύθερο Τύπο, την ώρα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πείναγαν. Τα μοιράσατε ωραία μεταξύ σας».

Τα λεγόμενα του υπουργού Εθνικής Άμυνας προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση της κ. Βούλτεψη, η οποία φώναζε εκτός μικροφώνου. «Έξι φορές βρίσατε, είστε καλά;» ρώτησε παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, για να επιβάλλει την τάξη.

«Να σε δω αύριο με τον Μαρινάκη τι θα κάνεις, να σε δω αύριο μεθαύριο… Θα σας δω όσους περνάγατε από τον πάγκο…» συνέχισε ο Πάνος Καμμένος, προκαλώντας κι άλλο τη βουλευτή της ΝΔ.

«Ούτε κότερο έχω, ούτε τη Μερσεντές του Αμίν Νταντά»

Παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού, η Σοφία Βούλτεψη είπε πως ο κ. Καμμένος την εγκάλεσε ότι τα ‘φαγε, ενώ εκείνη απλώς αμειβόταν ως εργαζόμενη στον Ελεύθερο Τύπο. «Εγώ, ούτε κότερο έχω, ούτε αγόρασα τη Μερσεντές του Αμίν Νταντά» σχολίασε δηκτικά.

«Είχα μεγαλύτερο κότερο παλιά και σας πήγαινα βόλτες»

Απαντώντας της, ο κ. Καμμένος τόνισε πως η Μερσεντές δεν ήταν του Αμίν Νταντά, αλλά του Μεταξά και πως «είχα μεγαλύτερο (σ.σ. κότερο) παλαιότερα και πήγαινα βόλτα την κ. Βούλτεψη. Θα σας δείξω φωτογραφίες…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter