Καμμένος σε Κουμουτσάκο: «Πύραυλο» δεν σε έλεγε ο κρατούμενος του Κορυδαλλού, Π. Μουσσάς;

Καμμένος σε Κουμουτσάκο: «Πύραυλο» δεν σε έλεγε ο κρατούμενος του Κορυδαλλού, Π. Μουσσάς;

Κατά μέτωπο επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατά τη συζήτηση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βορείου Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

«Ο κ. Κουμουτσάκος ως παλιός διπλωμάτης, εξάλλου έχει και το προσωνύμιο ¨πύραυλος¨» είπε ο Π. Καμμένος και πρόσθεσε: «¨Ο πύραυλος Κουμουτσάκος¨, έλεγε ένας κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, δημοσιογράφος, ο κ. Μουσσάς».

«Είναι πολύ κρίμα να πέφτει ένας πολιτικός τόσο χαμηλά…» αντέδρασε ο κ. Κουμουτσάκος, με τον κ. Καμμένο να επιμένει: «¨Πύραυλο¨ δεν σας είπαν; Ψέματα λέω;».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στον κατηγορούμενο για την εμπλοκή του στο κύκλωμα των εκβιαστών – δημοσιογράφων, Π. Μουσσά, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για τη συγκεκριμένη υπόθεση και πλέον έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Και δεύτερο χτύπημα

Ο Π. Καμμένος απάντησε και στην κριτική που άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ στους ΑΝΕΛ αναφορικά με τη μη στήριξη της πρότασης δυσπιστίας το καλοκαίρι του 2018 εναντίον της κυβέρνησης, με σκοπό να μπλοκαριστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ήρθε και μας είπε το γνωστό παραμύθι ότι οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να ψηφίσουν την πρόταση μομφής για να μπλοκάρουμε τη διαδικασία. Οι ψήφοι που απαιτούνται για να ανατραπεί η κυβέρνηση είναι 151. Η ΝΔ ψήφισε με 137 βουλευτές και 7 οι ΑΝΕΛ δεν έφταναν στο 151. Άρα ανατροπή της κυβέρνησης δεν μπορούσε να γίνει» επισήμανε. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter