Καμμένος :«Το ποιος εμπαίζει τους στρατιωτικούς θα το δουν οι ίδιοι στην τσέπη τους»

Καμμένος :«Το ποιος εμπαίζει τους στρατιωτικούς θα το δουν οι ίδιοι στην τσέπη τους»

Ευθύτατη απάντηση στους ισχυρισμούς του Βασίλη Κικίλια περί εμπαιγμού των στρατιωτικών για τα αναδρομικά έδωσε στην Ολομέλεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Το ποιος εμπαίζει τους στρατιωτικούς θα το δουν οι στρατιωτικοί στην τσέπη τους τις επόμενες μέρες» απάντησε ο Πάνος Καμμένος στον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ.

Τόνισε δε προς την πλευρά της ΝΔ ότι αντί να εξαιρέσουν από την πολιτική αντιπαράθεση τις Ένοπλες Δυνάμεις, η αξιωματική αντιπολίτευση έρχεται με «θράσος απύθμενο» και λέει προς όσους περιόρισε το εισόδημα με αντισυνταγματικό τρόπο ότι αδίκως θα πάρουν τα αναδρομικά που δικαιούνται.

Ο υπουργός επισήμανε, επίσης, ότι το 50% των αναδρομικών που είχαν λάβει τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων από την προηγούμενη κυβέρνηση αποσκοπούσε στην αποκατάσταση του 100% των περικοπών. «Το 50% που είχε δοθεί τότε, δεν είχε δοθεί προκειμένου να επιστραφεί το άλλο 50% αργότερα όπως κάποιοι έλεγαν, αλλά είχε δοθεί για την αποκατάσταση της απόφασης του 100%. Δηλαδή, αυτό το οποίο είχε ειπωθεί στους θεσμούς και βρίσκεται στα πρακτικά μέσα είναι ότι σας δίνουμε το 50% και ξοφλάμε!» εξήγησε ο κ. Καμμένος.

Περαιτέρω, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήρε τη στάση του Χ. Σταϊκούρα αναφορικά με την επιστροφή των αναδρομικών, εν αντιθέσει -όπως ο κ. Καμμένος υποστήριξε- με τα ψεύδη που ακούγονται από ακραία στελέχη της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter