«Καμπάνα» στον Κούγια

«Καμπάνα» στον Κούγια

Εκτός αγωνιστικών χώρων θα βρίσκεται για δύο μήνες ο Αλέξης Κούγιας! Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλλε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως και στον βοηθό του Ράζβαν Λουτσέσκου, τον Κριστιάνο Μπάτσι, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα δίμηνο.

Στο ματς Λάρισα – ΠΑΟΚ ο Αλέξης Κούγιας είχε φτύσει τον ποδοσφαιριστή Ελ Καντουρί, ενώ για τον Μπάτσι ο διαιτητής του αγώνα Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι τον απώθησε βίαια αμέσως μετά το τελευταίο του σφύριγμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

“Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter