«Καμπανάκι» από Γεροβασίλη: Σταματήστε, ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον νέο πρόεδρο (Video)

«Καμπανάκι» από Γεροβασίλη: Σταματήστε, ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον νέο πρόεδρο (Video)

Μήνυμα με πολλαπλούς παραλήπτες στέλνει η Όλγα Γεροβασίλη προκειμένου να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις στελεχών για τον νέο πρόεδρο.

Δείτε επίσης: Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη στον Στέφανο Κασσελάκη – «Προχωράμε πρόεδρε»

Μιλώντας στο Open το πρωί της Τρίτης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα λέγοντας: «Σταματήστε. Υπάρχει κόσμος, υπάρχει χώρα, υπάρχουν προβλήματα. Έγινε ό,τι έγινε μέχρι εδώ. Ας πάμε παρακάτω».

«Από την ημέρα εκλογής του νέου προέδρου περνάμε μια σύνθετη και δύσκολη πραγματικά φάση», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, και συνέχισε: «Εγώ είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω όλοι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ θα ήθελα από εδώ και την ευκαιρία που μου δίνεται να κάνω μια έκκληση ότι πρέπει να σταματήσει αυτός ο διάλογος, με τον τρόπο που γίνεται. Και αυτά τα αποτελέσματα που παράγονται με τον τρόπο που παράγονται. Από τη μια έχουμε ένα νέο πρόεδρο, έχει ψηφιστεί με τις δημοκρατικές διαδικασίες, ανεξάρτητα αν κάποιος διαφωνούσε πριν ή συμφωνούσε. Αλλά στα κόμματα δεν είμαστε εδώ μια παρέα. Υπάρχουν συγκλίσεις, αποκλείσεις. Είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα. Πάντα υπήρχαν θέματα διαφορετικών προσεγγίσεων. Ωστόσο, άλλοτε πιο δύσκολα, άλλοτε πιο εύκολα, πάντα φτάναμε σε κάποιες συγκλίσεις, ανεξάρτητα αν κάποιος έμενε και ελαφρώς δυσαρεστημένος. Έτσι γίνεται σε όλα τα κόμματα. Αυτό πρέπει να το ξέρουμε όλοι μας».

Και σημειώνει: «Ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον νέο πρόεδρο από τη μια πλευρά. Και βεβαίως δεν μπορεί αυτοί που επικαλούνται τις συζητήσεις εντός των κομμάτων και εντός των οργάνων, όργανο να εννοούν δημοσιογραφικές εκπομπές. Τα όργανα είναι τα όργανα του κόμματος. Όλοι πρέπει να σχολιάζουμε εκεί που πρέπει να το κάνουμε. Και αυτό έχει δύο πλευρές. Περιγράφω τη δική μου οπτική στα πράγματα. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που περιμένουν με αγωνία το τι συμβαίνει κάθε ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και αν αυτό μπορεί να πάει μακριά. Δεν μπορεί να πάει μακριά αυτό, αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι».

Ερωτηθείσα εάν ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να εγείρει πειθαρχική διαδικασία εναντίον των παλαιών στελεχών, τόνισε: «Έχω πλήρη συναίσθηση των ημερών. Σέβομαι τους συντρόφους μου. Σέβομαι τις απόψεις τους. Ωστόσο όταν είσαι μέλος κόμματος και προαναγγέλλεις κόμμα σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις και κριτική που ξεφεύγουν από την πολιτική. Αυτά υπερβαίνουν τα όρια. Θέλω να πω από σήμερα ‘σταματήστε’. Υπάρχει κόσμος, υπάρχει χώρα, υπάρχουν προβλήματα. Έγινε ό,τι έγινε μέχρι εδώ. Ας πάμε παρακάτω».

Για το ταξίδι του Κυρ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ, τόνισε: «Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης εμπλέκει τη χώρα βαθύτερα, ως μη όφειλε, αλλάζοντας το δόγμα της, επισκεπτόμενος το Ισραήλ χωρίς να συναντηθεί με την παλαιστινιακή αρχή. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Είχε μια απαράδεκτη δήλωση για τη μικρότερη δυνατή ανθρωπιστική κρίση. Σε σχέση με τι; Δεν κάλεσε τις δύο πλευρές, δεν μίλησε για ανακωχή. Δεν μίλησε για ανθρωπιστική βοήθεια. Ακολούθησε μία ηχηρή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή. Νομίζω πως ήταν προς τη σωστή πλευρά».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter