«Καμπάνες» περιμένουν Δημητριάδη και Θεοδωρίδη

«Καμπάνες» περιμένουν Δημητριάδη και Θεοδωρίδη

Με βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα αλλά και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από 15 μέρες μέχρι 3 μήνες, κινδυνεύουν λόγω της συμπεριφοράς τους στο κυριακάτικο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού 1-0, τόσο ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης, Βασίλης Δημητριάδης, όσο και ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων Σάββας Θεοδωρίδης.

Και οι δύο έχουν ήδη κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βασίλης Δημητριάδης παραπέμπεται σε απολογία βάσει του άρθρου περί «δυσφήμισης του αθλήματος» για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, προκειμένου όπως δήλωσε, να παραδώσει στους διαιτητές τα καθιερωμένα αναμνηστικά. Κινδυνεύει με τιμωρία από 20.000 έως 50.000 ευρώ πρόστιμο, αλλά και με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα μέχρι και 3 μήνες. Με το ίδιο πρόστιμο κινδυνεύει να τιμωρηθεί και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης παραπέμπεται σε απολογία για «υβριστική συμπεριφορά, έργω ή λόγω, προς τους διαιτητές». Κινδυνεύει με πρόστιμο από 1.000 έως 12.000 ευρώ, καθώς και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι ένα μήνα. Μαζί του ως συνυπεύθυνη κινδυνεύει να τιμωρηθεί και η ΠΑΕ Ολυμπιακός με πρόστιμο που φθάνει τις 30.000 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter