Καμπότζη: Φρίκη Live στο Facebook – Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Καμπότζη: Φρίκη Live στο Facebook – Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Ένας άνδρας στην Καμπότζη σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε πηδώντας από μια γέφυρα, κάτι το οποίο μετέδωσε απευθείας μέσω του Facebook στην πρώτη τέτοια υπόθεση που σημειώνεται στη χώρα, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Το Facebook είναι ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που προτιμούν στην Καμπότζη. Σχεδόν το ένα τρίτο των 15,8 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας είναι χρήστες του Facebook, με τον ιστότοπο να αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης για πολλούς, κυρίως τους νέους.

Ο Ρα Τσάι Ρατ, 21 ετών, σκότωσε την πρώην σύζυγό του σε ένα σχολείο στην επαρχία Κάνταλ χθες Πέμπτη και στη συνέχεια πήγε στη γέφυρα Τσουμπάσα που βρίσκεται εκεί κοντά και πήδηξε στον ποταμό Μεκόνγκ. Μόνο η αυτοκτονία μεταδόθηκε απευθείας στο Facebook, επεσήμανε η αστυνομία.

«Δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι η πρώτη τέτοια υπόθεση», δήλωσε ο Κερτ Τσάνταριντ, εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφερόμενος στην απευθείας μετάδοση της αυτοκτονίας.

Το Reuters κατάφερε να έχει πρόσβαση στο βίντεο της αυτοκτονίας σήμερα στο Facebook. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιος χρήστης του ιστότοπου κατήγγειλε το περιεχόμενο του βίντεο ή ζήτησε να κατέβει.

Εκπρόσωπος του Facebook στη Σιγκαπούρη επεσήμανε ότι η εταιρεία δεν είναι ακόμη σε θέση να σχολιάσει την υπόθεση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter