Κάν’ το όπως ο Γκλέτσος

Κάν’ το όπως ο Γκλέτσος

Αυτός ο «μάτσο» τύπος, που οι λέξεις «αντρίλα», «τσαμπουκάς» και «τεστοστερόνη» ήταν συνώνυμα του ονόματος του από τα 90s μέχρι και τώρα, μου ήταν εξαιρετικά αντιπαθής. Για τους παραπάνω προφανείς λόγους. Ο ίδιος λοιπόν, έρχεται και δίνει μία, αποστομωτικού τύπου, απάντηση σε όλους τους ομοφοβικούς της ελληνικής κοινωνίας.

Κάτι τόσο απλό, τόσο φυσιολογικό, όπως η σεξουαλική ζωή και επιλογή του καθένα, αποτελεί ακόμα ταμπού για την κυρά Πίτσα από το Παγκράτι που καθαρίζει φασολάκια βλέποντας σε επανάληψη τους «Ψιθύρους Καρδιάς».

Ο Γκλέτσος, λοιπόν – με κίνδυνο να χάσει την κυρά Πίτσα από φαν – έρχεται και λέει κάτι τόσο απλό με τον πιο αυθόρμητο και σωστό τρόπο. Γιατί πραγματικά: ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Ειλικρινά, δεν με απασχολεί το «coming out» του Γκλέτσου, ούτε οποιουδήποτε σελέμπριτι. Ο τρόπος όμως που μίλησε, νομίζω, πως έδωσε σε αυτή τη φοβική κοινωνία για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, την απάντηση που της έπρεπε.

Μακάρι, ολόκληρη η LGBT κοινότητα να ξεκινήσει να αντιμετωπίζει, τον οποιοδήποτε υποψήφιο κριτή των προσωπικών επιλογών του καθένα, με τον τρόπο του Γκλέτσου και να πάψει να απαντά ως θύμα, δαιμονοποιώντας τις λέξεις και όχι την ουσία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter