Καναδάς: Ο ράπερ Smoke Dawg και φίλος του σκοτώθηκαν σε φονική ενέδρα στο Τορόντο

Καναδάς: Ο ράπερ Smoke Dawg και φίλος του σκοτώθηκαν σε φονική ενέδρα στο Τορόντο

Νέα δολοφονία ράπερ συγκλονίζει την Αμερική. Ο 21χρονος Καναδός ράπερ Smoke Dawg εκτελέστηκε εν ψυχρώ από αγνώστους στη μέση του δρόμου, το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν σε πολυσύχναστη συνοικία του Τορόντο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, δράστες ήταν δύο νεαροί οι οποίοι μετά την επίθεση με όπλα, διέφυγαν με ένα μαύρο SUV. Εκτός από τον διάσημο ράπερ, τα πυρά δέχτηκαν δύο ακόμα άνδρες αλλά και μία γυναίκα.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά για τον έναν από τους δύο άνδρες, εκτός βέβαια από τον Smoke Dawg.Ο άτυχος νεαρός, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Jahseh Dwayne Onfroy, πήγαινε να αγοράσει μία μοτοσυκλέτα όταν ένας ένοπλος άνδρας με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πλησίασε στο παράθυρο του οδηγού ανοίγοντας πυρ.

Η τραγική είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές. Μάλιστα, ο συμπατριώτης του και πολυβραβευμένος ράπερ Drake θέλησε να τον αποχαιρετήσει γράφοντας στα social media: «Ο αφανισμός τόσο χαρισματικών και ευλογημένων ψυχών το τελευταίο διάστημα είναι απίστευτα θλιβερός. Ελπίζω να επικρατήσει ειρήνη στην πόλη μας. Αναπαύσου εν ειρήνη Smoke»

Πηγή:.complex.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter