Κανάκης κατά Άδωνι: Η Μενδώνη κρυβόταν, εμείς είμαστε εδώ

Κανάκης κατά Άδωνι: Η Μενδώνη κρυβόταν, εμείς είμαστε εδώ
Πηγή Φωτογραφίας: Glomex

Στην εκπομπή της Τρίτης, οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, τοποθετήθηκαν σε σχέση με όσα έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter, με αφορμή την κριτική και σάτιρα της εκπομπής στην υπόθεση Μενδώνη-Λιγνάδη.

Κατηγορώντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο Αντώνης Κανάκης, επισήμανε ότι οι παρουσιαστές δεν έχουν θεσμικό ρόλο και θα έπρεπε να διαχωρίζεται ο ρόλος τους από τον τρόπο που δρουν τα στελέχη της κυβέρνησης.

Χαρακτήρισε επίσης, τους πολιτικούς, δεδομένου ότι νομοθετούν, ηθικούς αυτουργούς των συνεχόμενων περιστατικών τέτοιου είδους, διότι συνεχίζουν να υφίστανται ισότοποι πορνογραφικού περιεχομένου που αναρτούν βίντεο χωρίς την συναίνεση των δρώντων, επισημαίνοντας μάλιστα ότι τα αντανακλαστικά του κυρίου Γεωργιάδη ήταν να καλύψει την κυρία Μενδώνη, αντί να εστιάσει στην ουσία του περιστατικού που αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής μεταξύ άλλων είπε:

«Το να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς στον υπουργό και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι το να συμψηφίζεις το υπουργείο Πολιτισμού, δηλαδή την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική τηλεοπτική εκπομπή είναι κάτι που δεν θα έκανε ούτε ένα παιδί. Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν την ευθύνη για τη ζωή μας.

Εάν πρέπει να εξηγήσουμε ότι είναι τελείως διαφορετικοί οι κώδικες που διέπουν την πολιτική, από μια τηλεοπτική εκπομπή σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές των πολιτών όπως εσείς. Ή θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Μενδώνη κρυβόταν ενώ είχε βουϊξει ο τόπος για τη δράση αυτού του ανθρώπου, ενώ εμείς που είμαστε μια τηλεοπτική εκπομπή βγήκαμε κατευθείαν μιλήσαμε, και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο.»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Κιούσης ανέφερε ότι στόχος τέτοιου τύπου παρεμβάσεων σε βάρος τους είναι να η εξαφάνιση τέτοιου είδους εκπομπών.

Το Ράδιο Αρβύλα πάντως θα συνεχίσει, όπως ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter