Κάνει πίσω ο Μητσοτάκης για το γάμο των ομοφυλοφίλων για να μη χάσει ψήφους Δεξιών

Κάνει πίσω ο Μητσοτάκης για το γάμο των ομοφυλοφίλων για να μη χάσει ψήφους Δεξιών

Ένα δημοσίευμα στην παρασκηνιακή στήλη του The Power Game  έρχεται να βάλει φωτιά στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, σχετικά, με τα όσα υποστήριξε στο μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας και Αμφιφοβίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά την συγκεκριμένη ημέρα δεσμεύτηκε ότι «δεν θα αφήσει κανέναν μόνο του σ’ αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας».

Μόνο που οι δεξιοί και ακροδεξιοί ψηφοφόροι, που αποτελούν τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, έχουν άλλη ατζέντα και ο Μητσοτάκης ως φαίνεται την έχει για ευαγγέλιο και για αυτό πάγωσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα τις διαδικασίες για την νομοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων φοβούμενος μη χάσει και άλλη εκλογική δύναμη, μια που οι δημοσκοπήσεις τον τελευταίο καιρό τον έχουν πικράνει πολύ!!

Αναλυτικά το απόσπασμα

«Άκυρο στον γάμο των ομοφυλοφίλων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την κυβέρνηση, να επισπεύδει τη νομοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων. Επ’ αυτού, όμως, έχουν υπάρξει εξελίξεις, αφού όπως μαθαίνω από σχετικά αξιόπιστη πηγή, ο πρόεδρος Μητσοτάκης αποφάσισε να μην κάνει οποιαδήποτε κίνηση επί του συγκεκριμένου πεδίου. Απολύτως λογικό, αφού ένα τέτοιο νομοθέτημα στην παρούσα χρονική συγκυρία θα ήταν βούτυρο στο ψωμί, σ’ όσους προσπαθούν να αλιεύσουν ψήφους από τη δεξιά δεξαμενή της ΝΔ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter