Κάνει την… πάπια η ΝΔ για την στάση των ΗΠΑ στη Συρία

Κάνει την… πάπια η ΝΔ για την στάση των ΗΠΑ στη Συρία

Ψάχνοντας την τελευταία εβδομάδα κανείς στο επίσημο site της ΝΔ για να βρει ποια ακριβώς είναι η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους βομβαρδισμούς που… διαφημίζει πως θα κάνει ο Τραμπ στη Συρία, δεν θα βρει ούτε μια επίσημη ανακοίνωση, ούτε κάποια δήλωση του αρμόδιου τομεάρχη.

Λες και το θέμα δεν υπάρχει γι αυτούς. Λες και η βαρβαρότητα και οι απειλές των Αμερικάνων τους… συγκινούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της ΝΔ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους ξένους ανταποκριτές καταδίκασε -ορθώς- τη χρήση χημικών έναντι αμάχων, αλλά δεν είπε ούτε λέξη για τον «χωροφύλακα» Ντόναλντ Τραμπ και ούτε φυσικά σχολίασε τις δημόσιες απειλές του ότι σκοπεύει να αιματοκυλήσει τη Συρία.

Εννοείται, τέλος, πως δεν αναφέρθηκε ούτε στην Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μει, ούτε στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, που με μεγάλη προθυμία δήλωσαν ότι μαζί με τον πλανητάρχη θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με το αίμα του συριακού λαού. Και κάτι τελευταίο και… άσχετο: η ΝΔ ενώ ποιεί την νήσσαν για τα επαπειλούμενα στη Συρία, για τη δήθεν δικαίωση της Eldorado Gold έσπευσε να εκδώσει μια πανηγυρική και, κατά την ταπεινή μας άποψη, εξόχως προκλητική ανακοίνωση…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter