«Ανοικτά και πέραν του ωραρίου»

Κανονικά λειτουργούν τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς - Εργαζόμενοι και Διοίκηση διαψεύδουν την ΠΟΕΔΗΝ

Ούτε λίγο ούτε πολύ οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ ανακοίνωναν χτες για το Γενικό Νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς: «Κλείνουν τα χειρουργεία λόγω έλλειψης Νοσηλευτικού Προσωπικού». Και, βέβαια, ακολούθησε καταιγισμός δημοσιευμάτων, από... πρόθυμα ΜΜΕ για την αναπαραγωγή της «είδησης».

Σήμερα, όμως, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας με ανακοινώσεις τους διαψεύδουν την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ!

Η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου

Σχετικά με δημοσιεύματα στο χθεσινό τύπο που στηρίχθηκαν σε αντίστοιχη ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ περί μη λειτουργίας των Χειρουργείων του ΓΝ Κεφαλληνίας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου γνωρίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τα χειρουργεία λειτουργούν κανονικά, επιπρόσθετα σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το σωματείο εργαζομένων του ΓΝ Κεφαλληνίας

Ο Διοικητής του ΓΝΚ

ΝΙΚΟΣ ΒΙΒΛΑΚΗΣ

H ανακοίνωση των εργαζομένων: Τα χειρουργεία παραμένουν ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. ενημερώνει τους πολίτες ότι τα χειρουργεία του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς παραμένουν ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες, χάριν της εθελοντικής εργασίας του προσωπικού, το οποίο εργάζεται πέρα από το ωράριό του, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση δεν κλείνουν (σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. Πρωτοκόλλου: 8/6-3-18 δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ) και παραμένουν ανοιχτά και μετά τη λήξη του πρωινού ωραρίου.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις προσωπικού, προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των χειρουργείων και όλων των κλινικών του νοσοκομείου και οι πολίτες να απολαμβάνουν συνθήκες διατήρησης της υγείας τους.

Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.