Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Είναι γεγονός! Περίπου 28 ώρες πριν βρεθούν στην σέντρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του κυπέλλου, οριστικοποιήθηκε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά! 

Πρόκειται για άλλη μία φαρσοκωμωδία στο τριτοκοσμικό ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι ανίκανο ακόμα και για τα αυτονόητα: να διοργανώσει έναν τελικό κυπέλλου που υποτίθεται ότι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου.

Στην περιβόητη σύσκεψη του Βόλου, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τις 13:30 με την συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΠΟ, της αστυνομία, της ΓΓΑ, των τοπικών αρχών, καθώς και παραγόντων των δύο φιναλίστ, αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο τελικός και να αντιμετωπιστούν τα όποια οργανωτικά προβλήματα υπάρχουν μέχρι και αύριο το απόγευμα. Ελλάς το ποδοσφαιρικό σου μεγαλείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ανέλαβε την ευθύνη και εισηγήθηκε θετικά για τη διεξαγωγή του τελικού προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος χθες το βράδυ σκεφτόταν να τον αναβάλει, επειδή τα εισιτήρια που εκδόθηκαν δεν είχαν αριθμημένες θέσεις και σειρές.

Ο τελικός θα διεξαχθεί, αλλά πιθανότατα ο κ. Βασιλειάδης δεν θα δώσει το «παρών», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσφορία του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ! Μέχρι κι αυτή την ώρα το Πανθεσσαλικό θυμίζει εργοτάξιο…

Σε ότι αφορά στο πρόβλημα νομιμότητας που υπάρχει με τη μη αρίθμηση εισιτηρίων και καθισμάτων, αυτό θα λυθεί με την εξής ελληνική… πατέντα: Αυτοκόλλητα θα τοποθετηθούν στις θέσεις του γηπέδου και κατ’ αντιστοιχία θα μπαίνει ένα τέτοιο πάνω σε κάθε εισιτήριο και ένα θα κρατά ως απόδειξη ο άνθρωπος που θα βρίσκεται για τον σχετικό έλεγχο σε κάθε θύρα. Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την έλλειψη τουρνικέ, τα εισιτήρια θα τα «χτυπάνε» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter