Κανονικά θα προχωρήσει η αντικατάσταση της ηγεσίας του ΑΔΜΗΕ – «Δεν παραιτούμαι», δηλώνει ο σύμβουλος

Κανονικά θα προχωρήσει η αντικατάσταση της ηγεσίας του ΑΔΜΗΕ – «Δεν παραιτούμαι», δηλώνει ο σύμβουλος

Μετά το σκάνδαλο του ΑΔΜΗΕ ήρθε η διαβεβαίωση από αρμόδιες πηγές του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ότι η αντικατάσταση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου του ΑΔΜΗΕ θα προχωρήσει όπως έχει προγραμματισθεί.

Όπως τονίζεται, οι αντικαταστάτες τους έχουν ήδη επιλεγεί και η διαδικασία θα κλείσει στις αρχές της ερχόμενη εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η παραίτηση των δύο επικεφαλής της εταιρείας ανακοινώθηκε επίσημα από το Υπουργείο ύστερα από συνάντησή τους με τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη ο οποίος την έκανε αποδεκτή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι επικεφαλής του ΑΔΜΗΕ ανέφεραν ότι η αλλαγή της αποζημίωσης τους έγινε νομότυπα και σύμφωνα με τους όρους των συμβάσεων που είχαν υπογράψει. Ωστόσο, δεσμεύθηκαν να επιστρέψουν άμεσα τα ποσά που τους καταβλήθηκαν.

Δεν παραιτούμαι, λέει ο Μπλάνας

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γ. Μπλάνας σε σημερινή ανακοίνωση κάνει πάντως λόγο για “άδικη και συκοφαντική επίθεση, με απώτερο σκοπό την εξώθησή του στην παραίτηση”, επαναλαμβάνει ότι έλαβε την αμοιβή που δικαιούται νομίμως βάσει της σύμβασης που έχει εγκριθεί και καταλήγει με την αναφορά ότι “η συκοφαντική επερώτηση, τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν και τα φίλια πυρά δεν με σκιάζουν και δεν θα με οδηγήσουν σε άτακτη και αδικαιολόγητη υπαναχώρησή μου από τα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter