Κανονικά την Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας το Documento - Ελεύθεροι πολιορκημένοι: Η χώρα αντιμέτωπη με την πανδημία (video)

Με τηλεργασία η έκδοση της εφημερίδας και η συνεχής ενημέρωση του documentonews.gr

Επειδή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με την κυκλοφορία του Documento την Κυριακή, ο εκδότης και η διεύθυνση της εφημερίδας δηλώνει κατηγορηματικά ότι η έντυπη έκδοση του Documento θα βρίσκεται κανονικά στα περίπτερα όλης της χώρας την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Παράλληλα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας με το περιοδικό HotDoc στις πλατφόρμες ‘’pressreader’’ και ‘’Documento e-Paper’’.

Για να φτάσει σε όλους η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας εξαιτίας των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Η παρουσία της έντυπης έκδοσης του Documento την Κυριακή στα περίπτερα καθώς και η συνεχής ενημέρωσή σας από το documentonews.gr είναι αποτέλεσμα τηλεργασίας των δημοσιογράφων καθώς και όλων όσων εργάζονται σε αυτά.

Διαδίδουμε τη γνώση, όχι τον ιό

Αρχίστε να διαβάζετε εδώ δωρεάν το Documento της Κυριακής

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.