Διάρρηξη στο Καπανδρίτι: Σκόνη και θρύψαλα η βιτρίνα κοσμηματοπωλείου από μπουλντόζα – Aπίστευτο βίντεο από το σημείο (Photos)

Διάρρηξη στο Καπανδρίτι: Σκόνη και θρύψαλα η βιτρίνα κοσμηματοπωλείου από μπουλντόζα – Aπίστευτο βίντεο από το σημείο (Photos)

Ισοπεδώθηκε η βιτρίνα κοσμηματοπωλείου στο Καπανδρίτι έπειτα από την απόπειρα διάρρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι επίδοξοι ληστές επιχείρησαν να εισβάλλουν με… μπουλντόζα, κατεδαφίζοντας τη βιτρίνα του μαγαζιού, μαζί με τα ρολόγια και τα κοσμήματα που είχαν τοποθετηθεί εκεί.

Η απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, με τους ληστές να τρέπονται σε άτακτη φυγή όταν ενεργοποιήθηκε το σύστημα ασφαλείας του καταστήματος, με καπνογόνα να καλύπτουν το σημείο με πυκνό καπνό.

Οι Αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της γειτονιάς για να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι με το άναμμα των καπνογόνων εγκατέλειψαν το σημείο, αφήνοντας και τη μπουλντόζα που είχαν κλέψει νωρίτερα για να παραβιάσουν το κατάστημα.

Διαβάστε σχετικά: Καπανδρίτι: Διαρρήκτες «μπούκαραν» με… μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο (Video)

Διαβάστε επίσης:

Πυρά από τη φρεγάτα «Ύδρα» κατά UAV στον Κόλπο του Άντεν

ΚΥΣΕΑ- Φεύγει για περιπολίες στην Ερυθρά Θάλασσα η φρεγάτα «Ύδρα» – Τα ερωτήματα για το σκάφος

Η φρεγάτα Ύδρα έφτασε στην Ερυθρά Θάλασσα – Εντάχθηκε στην επιχείρηση «Ασπίδες»

Επιχείρηση «Ασπίδες»: Απέπλευσε για την Ερυθρά Θάλασσα η φρεγάτα «Ύδρα»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter