«Καπέλωμα» από τους «53+» καταγγέλλουν 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με επιστολή τους προς τη Γραμματεία Οργανωτικού και τα μέλη του Διευρυμένου Οργανωτικού Γραφείου 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να τους κοινοποιηθεί η καταγραφή όλων των εκδηλώσεων- τοπικών, θεματικών ή γενικών συνελεύσεων - που έχουν πραγματοποιηθεί από τον Ιούλιο ως σήμερα, καθώς και αυτές που είναι προγραμματισμένες, περιλαμβάνοντας την ημερομηνία, τον τόπο, τον φορέα της διοργάνωσης, το θέμα και τα ονόματα των ομιλητών.

Ο λόγος της ομολογουμένως περίεργης αυτής κίνησης είναι το γεγονός ότι, όπως καταγγέλλουν, με ευθύνη του κόμματος στις συγκεντρώσεις που γίνονται στους 54 νομούς της χώρας για τη διεύρυνση του κόμματος αντί να καλούνται ως ομιλητές ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ένα στέλεχος της «Προοδευτικής Συμμαχίας» καλούνται τις περισσότερες φορές τα ίδια και τα ίδια στελέχη προερχόμενα μάλιστα από τους «53+».

Για την ιστορία τις προτάσεις για τους ομιλητές τις στέλνουν οι τοπικές στο οργανωτικό το οποίο έχει και τον τελευταίο λόγο.

Σε κάθε περίπτωση στέλεχος του κόμματος με μεγάλη εμπειρία και συμμετοχή στο εγχείρημα του «ανοίγματος» λέει στο documentonews.gr ότι «δεν υπάρχει manual για ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα» και πολλές φορές πίσω από τις αντιδράσεις «υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές και αγωνίες» αφού «πολλοί αιφνιδιάστηκαν από την πολιτική διεύρυνσης που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.