Κάποιος να πει στον Μανόλη Καψή ότι η Cosmote είναι γερμανική και το WiFi δεν μεταφέρεται… – “Γλεντάει” το Twitter

Κάποιος να πει στον Μανόλη Καψή ότι η Cosmote είναι γερμανική και το WiFi δεν μεταφέρεται… – “Γλεντάει” το Twitter

Βγήκε από τα ρούχα του ο Μανόλης Kαψής γιατί έχει πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι του… και του φταίει η ελληνική Cosmote και η νοοτροπία του Δημοσίου!!!

Τώρα πώς τα έφτιαξε στο μυαλό του ο Μανόλης Kαψής, θα σας γελάσουμε γιατί ενός νεοφιλελεύθερου και αντικυβερνητικού, μύριες σκέψεις έπονται.

Έτσι λοιπόν με μια ανάρτηση στο Twitter 24ων λέξεων, έκανε δύο βασικά λάθη (και τρία, αν θέλετε) που ήταν αφορμή να το γλεντήσει όλο το Twitter.

Γράφει λοιπόν: 

«εξαιρετικό το service από την cosmote! Ζήτησα μεταφορά wifi και εδώ και 10 ημέρες κ περιμένω ακόμα τηλέφωνο. Ελληνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σαν Δημόσιο…»

Πρώτον: Μεταφορά WiFi δεν γίνεται… Κάτι άλλο θέλει να πει: Να μεταφέρει το router σε άλλο σημείο για να πιάνει ή να ενισχύσει το σήμα WiFi… Ίσως κάτι τέτοιο, παραμένει άγνωστο!

Δεύτερον: Εδώ δίνει τα ρέστα του, καθώς επιτίθεται στην… ελληνική επιχειρηματικότητα και στη λογική του «Δημοσίου» με αφορμή την Cosmote.

Οι πάντες γνωρίζουν (πλην του κυρίου Μανόλη Καψή) πως ανήκει στη γερμανικότατη Deutsche Telecom όπως και το management…

Για τον κύριο Μανόλη Καψή πάντως είναι… ελληνική!

Κατόπιν τούτων περιμένουμε από τον κύριο Καψή να καταφερθεί κατά της Deutsche Telecom, ενδεχομένως ζητώντας αυτή τη φορά κρατικοποίηση της εταιρείας…

Τι, όχι; 

Μερικά σχόλια: 

  • καλησπερα,,, δεν θελω να σας σοκαρω … αλλα την cosmote την τρεχει η Deutsche Telekom… και παλι καλησπερα
  • Όντως το επίπεδο της Deutsche Telekom έχει πέσει αισθητά. Σαν να κάνουν περικοπές στην εξυπηρέτηση πελατών ένα πράγμα.
  • @COSMOTE εξηγειστε στον κυριο Καψη οτι ειστε ιδιωτικη γερμανικη εταιρεια μελος του ομιλου @deutschetelekom και οχι κρατικοδιαιτο δημοσιο.
  • Δε μπορεί να είσαι τόσο μπετόβλακας
  • Έχεις τη συμπάθεια όλων μας Μανώλη. Είσαι στο top-10 των πιο άσχετων δημοσιογράφων. Οι Monty Python θα σε είχαν κάνει t-shirt.
  • Πάντως Μανωλη να ξέρεις μπορείς να μεταφέρεις και μόνος σου το WiFi. Να βάλεις έναν ανεμιστήρα πάνω από το ρουτερ να στο φυσαει και να στο στέλνει όπου γουστάρεις
  • Πόσο εγκάθετο αρδάκι πρέπει να είναι κάποιος για να κράζει “ελληνικο ιδιωτικο και δημοσιο τομέα” ενώ στην πραγματικότητα κράζει Γερμανικό Κράτος και δεν το καταλαβαίνει καν.
    Τσακμακόπετρα είσαι ρε Μανολάκη




Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter