Κάποιος να τον μαζέψει – Ο Μόρφου συγκρίνει τις δολοφονίες του serial killer της Κύπρου με τις εκτρώσεις (Video)

Κάποιος να τον μαζέψει – Ο Μόρφου συγκρίνει τις δολοφονίες του serial killer της Κύπρου με τις εκτρώσεις (Video)

Μετά τις ρατσιστικές και ομοφοβικές τοποθετήσεις του Μητροπολίτη Μόρφου Νεοφύτου για το πώς γεννιούνται οι ομοφυλόφιλοι αλλά και πως βγάζουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά… ο ίδιος ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε και για τις φρικτές δολοφονίες του καθ΄ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Το παραλήρημα και η αθλιότητα των δηλώσεων του δεν έχουν τέλος αφού αυτή τη φορά συνέδεσε με τον δικό του… χριστιανικό τρόπο τις εκτρώσεις με τα εγκλήματα του Νίκου Μεταξά, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να εξισώσει τον κατά συρροή δολοφόνο που σκότωνε εν ψυχρώ γυναίκες και μικρά παιδιά, με όσες γυναίκες έχουν κάνει εκτρώσεις. Μάλιστα φρόντισε να χαρακτηρίσει «υποκριτές φαρισαίους» όσους κατακρίνουν τον serial killer και για τις πράξεις τους αυτές και όσες γυναίκες έχουν κάνει εκτρώσεις, ενώ τον ίδιο τον δολοφόνο τον αποκάλεσε «παιδί μας».

«Είπα και αλλού δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο ψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος. Εσύ έκαμες τρεις εκτρώσεις τα μωρά σου και τώρα υποκριτή φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα. Και αυτό συνέβη σε πάρα πολλά σπίτια, σε πάρα πολλές οικογένειες».

«Σε μια χώρα που έχει τόσες πολλές εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατό να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο; Για αυτό λέω ο κύκλος δεν έκλεισε. Όσο αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας».

Διαβάστε επίσης: Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξέρει πώς «δημιουργούνται» οι ομοφυλόφιλοι: Από το πως κάνουν σεξ οι γονείς (Video)

Ο ίδιος συνέχισε τις εξοργιστικέ του δηλώσεις αφού αποκάλυψε πως είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Μεταξάς εξομολογήθηκε μετά την ομολογία των εγκλημάτων του.

«Δεν νομίζω πως έκλεισε ο κύκλος των δολοφονιών. Έκλεισε ο κύκλος του δολοφόνου Νικόλα. Ξέρω ότι πήγε και εξομολογήθηκε. Κάλεσε ένα φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Τούτο είναι κάτι που τιμά την Κύπρο ότι ακόμα και ο πιο ακραίος δολοφόνος που ακούστηκε μέσα στους τελευταίους αιώνες θα έλεγα, έχει αυτή τη διάθεση της εξομολόγησης».

Και πρόσθεσε: «Επειδή η μετάνοια είναι κάτι πολύ βαθύ, τώρα ο Νικόλας χρειάζεται βοήθεια. Όπως είπαμε πριν για τον ομοφυλόφιλο, ότι του εμφανίζονταν όλοι οι άντρες που πήγε μαζί τους, πρέπει του Νικόλα να του διδάξει κάποιος τώρα για όλες αυτές τις γυναίκες που σκότωσε, να προσεύχεται για την κάθε μια ξεχωριστά».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Αυτό το παιδί για να κλείσει ο κύκλος μέσα του πρέπει να έχει ολόκληρη μετάνοια. Ποιος τον γέννησε; Είναι τέκνο μας είναι παιδί μας».

Σύμφωνα λοιπόν, με την άποψη του Μητροπολίτη εφόσον ο εν ψυχρώ δολοφόνος γυναικών εξομολογήθηκε και μετανόησε χρειάζεται απλά βοήθεια, ενώ όλες αυτές οι γυναίκες που κάνουν καθημερινά εκτρώσεις ας… καούν στο καζάνι της «κόλασης».

Καμία σωτηρία…

https://www.youtube.com/watch?v=eSyYMpjQUK4

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter