Κάποιος θαρραλέος να μας εξηγήσει τι θέλει να πει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κάποιος θαρραλέος να μας εξηγήσει τι θέλει να πει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δηλώσεις για τους λόγους που «καρατόμησε» τον βουλευτή Ά Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Χουρδάκη, παραχώρησε από το περιστύλιο της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ενώ διευκρίνισε πως «δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά, κοιτάμε μπροστά» έκρινε σκόπιμο να προσθέσει πως το κόμμα της εμπνέεται από «τις αρχές και της αξίες» της Αριστεράς.

Στον απόηχο της διαγραφής Χουρδάκη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέλαβε τις υπόνοιες που είχε διατυπώσει σε χθεσινή της τηλεοπτική συνέντευξη περί «λοξοδρομήσεων και λοξοκοιταγμάτων» του ανεξάρτητου -πλέον- βουλευτή.

«Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε τη συνοχή και το έργο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας που είναι η μόνη που ασκεί πραγματική αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση. Προσωπικές ατζέντες, λοξοδρομήσεις και λοξοκοιτάγματα προς τα δεξιά και την Δεξιά δεν έχουν καμία θέση την Κοινοβουλευτική Ομάδα» είπε.

Εν συνεχεία, θέλοντας να δώσει το (θολό κατά γενική ομολογία) ιδεολογικό στίγμα του κόμματος, η κ. Κωνσταντοπούλου περισσότερο μπέρδεψε παρά αποσαφήνισε τον προσανατολισμό της Πλεύσης:

«Στην κοινωνία έχουμε πει καθαρά, δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά, κοιτάμε μπροστά. Η Αριστερά, οι αρχές και οι αξίες της είναι αυτές που εμπνέουν την στάση και την δράση μας και θα τις υπερασπιστούμε μέχρι τέλους».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter