Κάποτε στις Κάννες – Στο Docville την Κυριακή με το Documento 

Κάποτε στις Κάννες – Στο Docville την Κυριακή με το Documento 

Επτά κριτικοί κινηματογράφου (Θόδωρος Γιαχουστίδης, Γιάννης Ζουμπουλάκης, Κωνσταντίνος Καϊμάκης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γιώργος Κρασσακόπουλος, Νίνος Φένεκ Μικελίδης, Χρήστος Μήτσης) καταγράφουν τις πιο προσωπικές, ξεχωριστές και απρόσμενες εμπειρίες που έζησαν σε κάποιο από τα φεστιβάλ Καννών του παρελθόντος.

Η Καίτη Αργυροκαστρίτου-Χατζή μιλάει με τον Παναγιώτη Φρούντζο για τον Δημήτρη Χατζή με αφορμή τη θεατρική μεταφορά του διηγήματος «Ο τάφος» από τη συλλογή «Το τέλος της μικρής μας πόλης».

Η χορηγία για την Ακαδημία Πλάτωνος, οι παράτυπες μεθοδεύσεις και το… πικ νικ της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Ο Δήμος Αθηναίων και το Υπουργείο Πολιτισμού παρακάμπτουν τις νόμιμες διαδικασίες και δίνουν σε ένα ίδρυμα για «υιοθεσία» έναν σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Ζώα και ναζισμός: Ο Γερμανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιαν Μονχάουπτ μιλάει στην Έμυ Ντούρου με αφορμή τη μελέτη του πάνω στη σχέση του εθνικοσοσιαλισμού με τα ζώα και τη φύση.

Το Θέατρο Βράχων βρίσκεται σε κίνδυνο. Μια συζήτηση με τους δημάρχους Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού για την τύχη του λόφου Κοπανά και τους ιδιώτες που τον διεκδικούν. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

Θεατρικά και Κριτικά: Ο Κώστας Ζήσης γράφει για «Το Ημερολόγιο ενός τρελού» του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά στο Θέατρο Επί Κολωνώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter