ΚΑΠΠΑ: «Θα περιμένω»… στον αέρα

ΚΑΠΠΑ: «Θα περιμένω»… στον αέρα

Ο Κώστας Καραμήτσος (aka ΚΑΠΠΑ) επιστρέφει με το δεύτερο single του και προετοιμάζει το κοινό για την επερχόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά.

Με τον Κώστα Καραμήτσο είχαμε συζητήσει πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν στον μουσικό αέρα πέταξε η «Συνήθεια της Λύπης». Ηταν το πρώτο single και παράλληλα προπομπός της επερχόμενης ολοκληρωμένης του δισκογραφικής δουλειάς.

Το δεύτερο «πέταγμα» στον αέρα είναι το «Θα περιμένω», έχοντας μαζί του την Σοφία Στάικου στα φωνητικά. Ο ίδιος λέει για την συγκεκριμένη δουλειά: «Ένα τραγούδι για την δύναμη της συναισθηματικής γενναιοδωρίας, την οποία οι περισσότεροι ξεχνάμε εύκολα σήμερα, χαμένοι στον ατομικισμό που χαρακτηρίζει την εποχή μας».

Οι μουσικές επιρροές του Κώστα Καραμήτσου οδηγούν σε ένα ποιοτικό pop αποτέλεσμα, με συνοδοιπόρους στο συγκεκριμένο single εκτός από την Σοφία Στάικου, τον Νίκο Δημούδη και τον Λεωνίδα Αναγνώστου στις κιθάρες.

Αντί επιλόγου, αυτό που «θα περιμένω» είναι η συνέχεια των singles του ΚΑΠΠΑ και την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του. Η –πριν από έναν χρόνο- κουβέντα μας με τον Κώστα Καραμήτσο, στο link που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΠΠΑ: «Η Συνήθεια της Λύπης» στον μουσικό αέρα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter