Καπραβέλος: «Δεν μας ακούνε διότι λένε ότι ελέγχεται η κατάσταση – Δεν ελέγχεται» (Video)

Καπραβέλος: «Δεν μας ακούνε διότι λένε ότι ελέγχεται η κατάσταση – Δεν ελέγχεται» (Video)

Με ιδιαιτέρως μελανά χρώματα περιέγραψε,  ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι υγειονομικοί, κάνοντας λόγο για «αφόρητη πίεση στο σύστημα Υγείας», υπογραμμίζοντας πως δεν εισακούγονται οι εκκλήσεις τους και η κατάσταση δεν ελέγχεται. Σε αυτό το μήκος κύματος είπε ότι: «Οι στρογγυλεμένες αλήθειες είναι ένα καλά καλυμμένο ψέμα».

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Open, υπογράμμισε ότι: «η πίεση που περιμένουμε είναι μεγάλη. η προηγούμενη εφημερία έκλεισε με 55 εισαγωγές. Ακόμα δε γνωρίζουμε ποια είναι η επίπτωση της Όμικρον» και συνέχισε λέγοντας: «Το τέταρτο κύμα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε πολλά περιστατικά της Δέλτα παραλλαγής».

«Όλα τα περιστατικά που έρχονται στο νοσοκομείο μας είναι βαριά» είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, τόνισε: «Αυτό που μας διακρίνει από όλες τις χώρες της Ευρώπης – γιατί σε καμία χώρα δεν ακούω αλλού διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ – είναι ότι το σύστημα στην Ελλάδα έχει υπερβεί τα όριά του. Δηλαδή έχουμε καλυμμένες όλες τις κλίνες εντατικής και υπάρχουν συμπολίτες μου διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, γεγονός που καθιστά τη χώρα μου τη μοναδική σε όλη την Ευρώπη. Εκτός ΜΕΘ διασωλήνωση δεν υπάρχει, εκτός ΜΕΘ ουσιαστικά δεν έχει καμία ελπίδα».

«Οι στρογγυλεμένες αλήθειες είναι ένα καλά καλυμμένο ψέμα. Αυτό που συγκλονίζει είναι ότι υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Το σύστημα Υγείας βγήκε έξω από τα όριά του. Με αυτό τη λογική είπαμε μην αυξάνεται την ανθρώπινη δραστηριότητα, δώστε μία παράταση ακόμα», τόνισε.

«Εάν μας έρθει στο τέταρτο κύμα ένα πέμπτο κύμα και καθίσει επάνω, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Και δεν μας ακούνε διότι λένε ότι ελέγχεται η κατάσταση. Η κατάσταση δεν ελέγχεται», κατάληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter