Καπραβέλος: Ο επόμενος ασθενής θα διασωληνωθεί στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

Καπραβέλος: Ο επόμενος ασθενής θα διασωληνωθεί στο πάρκινγκ του νοσοκομείου

«Η κατάσταση στο σύστημα υγείας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό», επισήμανε ο Διευθυντής στη Β’ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να περιορίσουμε ξανά τις ανθρώπινες δραστηριότητες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση στα νοσοκομεία ο κ. Καπραβέλος ανέφερε ότι ο« επόμενος ασθενής στο Παπανικολάου θα διασωληνωθεί στo διάδρομο και ο επόμενος στο parking του νοσοκομείου»

Όπως είπε χαρακτηριστικά αυτό που τον νοιάζει είναι πώς θα μεταφραστεί αυτό το… «τσουνάμι» κρουσμάτων σε νοσηρότητα, αφού και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι για τον κ. Καπραβέλο «παροδικά που συγκαλύπτουν αυτή τη στιγμή την κατάσταση. Θα υπάρξει μια ανακοπή στην πανδημία αλλά θα βρεθούμε πάλι στο ίδιο σημείο με την επόμενη μετάλλαξη».

Επέκταση της υποχρεωτικότητας

Όσον αφορά το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ο κ. Καπραβέλος ανέφερε πως «η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα μας σώσει» και επισήμανε ότι η επέκταση θα μπορούσε να γίνει και ηλικιακά αλλά και σε κατηγορίες, καθώς άλλες χώρες δεν ανησυχούν τόσο από νέο κύμα πανδημίας επειδή έχουν δημιουργήσει το μαξιλάρι της τρίτης δόσης.

«Το να κλείσουμε τα σχολεία και την οικονομία είναι παράπλευρες απώλειες», ανέφερε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter