Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
«Τουλάχιστον, μην καρφώνεστε»

Καραγιαννίδης: Διοργανωτής του συλλαλητηρίου για το μακεδονικό στο Facebook ο Κυρανάκης

Ένα μήνυμα που έλαβε στο Facebook και καταρρίπτει τη ρητορική περί ακομμάτιστων κινητοποιήσεων με αμιγώς πατριωτικό ερέθισμα και ευαισθησία για το ονοματολογικό αποκάλυψε ο Χρήστος Καραγιαννίδης κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ, αναδεικνύοντας τη σύνδεση προβεβλημένων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα μακεδονικά συλλαλητήρια.

«Στο Facebook μου ήρθε ένα μήνυμα που λέει: "Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης άλλαξε την ώρα της εκδήλωσης. Όλοι στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία μας"» ανέφερε και σχολίασε: «Τουλάχιστον μην καρφώνεστε. Τα κάνετε που τα κάνετε εσείς -ακηδεμόνευτα και ακομμάτιστα- αλλά μην τα κάνετε τόσο ξεκάρφωτα. Αυτό στο οποίο επενδύετε δεν θα σας πάει μακριά».

Ως γνωστόν, δεν μπορεί ο κάθε χρήστης να αλλάξει την ώρα σε μία απλή εκδήλωση έως και στη διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου στο Facebook. Αυτή τη δυνατότητα την έχουν διαχειριστές των ανάλογων σελίδων του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη της διοργάνωσης της εκάστοτε κοινωνικής δραστηριότητας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.