Καραγιαννίδης: Διοργανωτής του συλλαλητηρίου για το μακεδονικό στο Facebook ο Κυρανάκης

Καραγιαννίδης: Διοργανωτής του συλλαλητηρίου για το μακεδονικό στο Facebook ο Κυρανάκης

Ένα μήνυμα που έλαβε στο Facebook και καταρρίπτει τη ρητορική περί ακομμάτιστων κινητοποιήσεων με αμιγώς πατριωτικό ερέθισμα και ευαισθησία για το ονοματολογικό αποκάλυψε ο Χρήστος Καραγιαννίδης κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ, αναδεικνύοντας τη σύνδεση προβεβλημένων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα μακεδονικά συλλαλητήρια.

«Στο Facebook μου ήρθε ένα μήνυμα που λέει: “Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης άλλαξε την ώρα της εκδήλωσης. Όλοι στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία μας”» ανέφερε και σχολίασε: «Τουλάχιστον μην καρφώνεστε. Τα κάνετε που τα κάνετε εσείς -ακηδεμόνευτα και ακομμάτιστα- αλλά μην τα κάνετε τόσο ξεκάρφωτα. Αυτό στο οποίο επενδύετε δεν θα σας πάει μακριά».

Ως γνωστόν, δεν μπορεί ο κάθε χρήστης να αλλάξει την ώρα σε μία απλή εκδήλωση έως και στη διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου στο Facebook. Αυτή τη δυνατότητα την έχουν διαχειριστές των ανάλογων σελίδων του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη της διοργάνωσης της εκάστοτε κοινωνικής δραστηριότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter