Καραγκούνης σε vertigo: Κάστρο και Μαδούρο έβαζαν διεμφυλικούς και ομοφυλοφιλους στη φυλακή

Καραγκούνης σε vertigo: Κάστρο και Μαδούρο έβαζαν διεμφυλικούς και ομοφυλοφιλους στη φυλακή

Με πατερίτσες βρέθηκε στη Βουλή ο Κώστας Καραγκούνης, λόγω μιας επέμβασης στην οποία υπεβλήθη, αλλά άντεξε σε “ακροβατικά” επιχειρήματα προκειμένου να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης του ιδίου και της Νέας Δημοκρατίας για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

Επικαλέστηκε το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο και τον «εναγκαλισμό» με τον Νικολάς Μαδούρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι δύο ηγέτες έβαζαν και βάζουν τους διεμφυλικούς και τους ομοφυλόφιλους στα στρατόπεδα. «Τα δικαιώματα που συζητάμε αποτελούν παντοτινό ανάθεμα» πρόσθεσε για τους προαναφερθέντες και υποστήριξε ότι όσο ο Αλέξης Τσίπρας εναγκαλίζεται με τέτοιους ανθρώπους η ΝΔ δεν θα δέχεται μαθήματα φιλελευθερισμού από εκείνον.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, ο κ. Καραγκούνης είχε εκφράσει την καταρχήν θετική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Μάλιστα, όταν ο κ. Κοντονής ζήτησε από τον κ. Καραγκούνη να του εξηγήσει επακριβώς την στάση της ΝΔ λόγω της διαφορετικής άποψης του κ. Κυριαζίδη, ο τότε εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως η θετική άποψη που εξέφρασε ήταν η άποψη του προέδρου…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter