Καραμέρος για αποκάλυψη Documento: Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τη Majoritas αλλά σύντομα ο ελληνικός λαός θα αποκηρύξει την κυβέρνηση

Καραμέρος για αποκάλυψη Documento: Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τη Majoritas αλλά σύντομα ο ελληνικός λαός θα αποκηρύξει την κυβέρνηση

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που δημοσίευσε το Documento «δημιουργούν την εικόνα μιας αδίστακτης κυβέρνησης που υπονομεύει με τις πρακτικές της συστηματικά την Ελληνική Δημοκρατία και τους θεσμούς της» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

Διαβάστε επίσης: Οι ψηφιακοί δολοφόνοι της Majoritas

«Οι υποθέσεις υπόγειας κυβερνητικής εκμετάλλευσης αυστηρών προσωπικών δεδομένων προς όφελος της κυβέρνησης, αλλά και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, οι επιθέσεις στην ερευνητική Δημοσιογραφία και τους λειτουργούς της, απαιτούν σκληρές απαντήσεις και την ευθυκρισία μιας κυβέρνησης που λέει υποκριτικά πως υπηρετεί το κοινό καλό και συμφέρον» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Ο Π. Μαρινάκης δείχνει τη Νέα Δημοκρατία για τις σχέσεις με τη Majoritas

«Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τώρα τη Majoritas Insights αλλά σύντομα ο Ελληνικός λαός θα αποκηρύξει τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τις σκοτεινές τους πρακτικές» τονίζει στη συνέχεια ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απάντηση Μαρινάκη στο briefing των πολιτικών συντακτών, όπου μετά από ερώτηση του Documento, ισχυρίστηκε ότι «πρώτη φορά» άκουσε το όνομα της Majoritas…

Αναλυτικά η δήλωση Καραμέρου για το σκάνδαλο Majoritas:

Με αφορμή αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» με τίτλο «Στρατιές ψηφιακών δολοφόνων στην υπηρεσία του Μητσοτάκη» ο τομεάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα δημοσιεύματα που φέρουν την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να ακολουθεί προεκλογικά και μετεκλογικά αθέμιτες μεθόδους επηρεασμού της κοινής γνώμης και της ψήφου των Ελλήνων πολιτών, ποτέ δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία.

Η αναλυτική έρευνα της εφημερίδας Documento (24/03/2024) και τα στοιχεία που παραθέτει, καταμαρτυρά έναν φαύλο κύκλο συναλλαγής που έχει συστήσει η ελληνική κυβέρνηση με εταιρείες της αλλοδαπής στις οποίες δημοσιευμένες πληροφορίες αποδίδουν έναν σκοτεινό «συμβουλευτικό» ρόλο προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία, πολιτικές δυνάμεις γειτονικών μας χωρών κατά τις πρακτικές της «Cambridge Analytica» στις ΗΠΑ και αλλού.

Τα παραπάνω δημιουργούν την εικόνα μιας αδίστακτης κυβέρνησης που υπονομεύει με τις πρακτικές της συστηματικά την Ελληνική Δημοκρατία και τους θεσμούς της. Το Ασημακοπούλου Gate αναμένεται να αποτελέσει τελικά, μία μικρή έκφανση του συστήματος διαπλοκής που συνέστησε η ΝΔ, παραδίδοντας ανυπεράσπιστο τον κρατικό μηχανισμό της χώρας μας και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών σε ιδιωτικές εταιρείες, τον οποίων η δραστηριότητα καταγράφεται ως κάθετα αντίθετη με τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τι δικαιολογίες θα βρουν πάλι να πουν στο πανελλήνιο για όσα τους καταλογίζονται σχετικά με συναλλαγές με τις εταιρείες Majoritas Insights, Questia, Palantir Technologies, αλλά και Cisco με αφορμή τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας που δημιούργησε η υγειονομική πανδημία του Covid-19;

Οι υποθέσεις υπόγειας κυβερνητικής εκμετάλλευσης αυστηρών προσωπικών δεδομένων προς όφελος της κυβέρνησης, αλλά και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, οι επιθέσεις στην ερευνητική Δημοσιογραφία και τους λειτουργούς της, απαιτούν σκληρές απαντήσεις και την ευθυκρισία μιας κυβέρνησης που λέει υποκριτικά πως υπηρετεί το κοινό καλό και συμφέρον.

Είναι αμείλικτα τα ερωτήματα, τα οποία δεν θα αποφύγει να απαντήσει η κυβέρνηση ενώπιον του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τώρα τη Majoritas Insights αλλά σύντομα ο Ελληνικός λαός θα αποκηρύξει τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τις σκοτεινές τους πρακτικές.

Διαβάστε επίσης: Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το ντόμινο της μεγάλης χειραγώγησης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter