Ο Πορτοσάλτε αποχωρεί έξαλλος από το στούντιο μετά το τρολάρισμα Καραμέρου: «Μην δείξετε άλλο Τσίπρα, έχει εκνευριστεί» (Video)

Ο Πορτοσάλτε αποχωρεί έξαλλος από το στούντιο μετά το τρολάρισμα Καραμέρου: «Μην δείξετε άλλο Τσίπρα, έχει εκνευριστεί» (Video)

Τον εκνευρισμό του δεν μπόρεσε να κρύψει ο Άρης Πορτοσάλτε το πρωί της Παρασκευής, έχοντας απέναντί του τον Γιώργο Καραμέρο αλλά και… τις εικόνες από την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Τάε Κβον Ντο. Ο Γ. Καραμέρος έβαλε στη θέση του τον Άρη Πορτοσάλτε, εξηγώντας τι είναι βαρβαρότητα στους λογαριασμούς ρεύματος και πως ταυτόχρονα είναι καταδικαστέα σε οποιαδήποτε μορφή της. Αυτό έβγαλε από τα ρούχα του τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ ο οποίος αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από το στούντιο…

Συγκεκριμένα, ο Γ. Καραμέρος, αφού τον καλωσόρισαν στο στούντιο είπε αρχικά: «Πάντως βαρβαρότητα είναι να πληρώνεις τη ρήτρα αναπροσαρμογής 2-3 χιλιάρικα που βαφτίζεται με διαφορετικούς τρόπους, όπως οριακή τιμή συστήματος. Να πεθαίνεις εκτός ΜΕΘ για πολλούς από τους 28.000 συμπολίτες μας, όπως τους συνέβη. Να βλέπεις νεοναζί Αζόφ μέσα στην Βουλή».

Ωστόσο, αυτό πυροδότησε την έντονη αντίδραση του Πορτοσάλτε που είπε: «Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» με τον Γιώργο Καραμέρο να υπογραμμίζει πως «δεν διαλέγουμε βαρβαρότητα» και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να απαντά «τώρα θα μιλήσω εγώ».

«Μιλάς διαρκώς και σε ακούμε με προσοχή» σχολίασε ο Γιώργος Καραμέρος και τόνισε πως έχει μία δυσκολία στον ήχο επειδή δεν είναι στο ίδιο στούντιο. Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε ακόμα σε πιο έντονο ύφος για να πάρει την χιουμοριστική απάντηση του Γ. Καραμέρου: «Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί».

Ακολούθησε μικρή παύση με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να λέει: «Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ».

Έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το στούντιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter