Καράογλου: Θέλει να διεκδικήσει την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Οι σκέψεις στο Μαξίμου και οι «αντάρτες» (Video)

Καράογλου: Θέλει να διεκδικήσει την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Οι σκέψεις στο Μαξίμου και οι «αντάρτες» (Video)

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασε ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος Θεόδωρος Καράογλου, προκαλώντας πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης.

Συγκεκριμένα, ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας στην εκπομπή «Δημότης Online» της TV100, είπε ότι «θα καταθέσω την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το 2028, όταν έρθει η ώρα. Έχω μία εμπειρία 17 ετών, η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο πρώτος μου έρωτας, που δεν ξεχνιέται ποτέ, και ειδικά ο Β΄βαθμός» και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ νωρίς ακόμα να ανακοινώσω την υποψηφότητά μου, θα γίνει κι αυτό όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, αλλά είναι κάτι που θα με ενδιέφερε, να κλείσω την πολιτική μου διαδρομή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Σημειώνεται, ότι πέρα από το κ. Καράογλου, παρών για την διεκδίκηση της περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας έχει δηλώσει και ένα άλλο γαλάζιο στέλεχος, ο Κώστας Γιουτίκας, που είναι αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Στο Μαξίμου υπάρχει αμηχανία με αυτές τις κινήσεις, καθώς υπάρχουν πολλές σκέψεις για την μεταπήδηση του υφυπουργού Μακεδονίας Κώστα Γκιουλέκα στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονία το 2028.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, επισκέφθηκε σήμερα το κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου είχε συνάντηση με την Περιφερειάρχη, Αθηνά Αηδονά.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Μπαλκόνι έπεσε σε πάγκο λαϊκής αγοράς – Οι πρώτες πληροφορίες (Video

Κώστας Γενηδούνιας στο Documento: Δέχτηκα συστάσεις να μη μιλήσω με τον Βαξεβάνη

Εργαζόμενοι ΣΤΑΣΥ για απόλυση Γενηδούνια: «Άδικη και ξεκάθαρα στοχευμένη – Δεν θα μείνει αναπάντητη»

Κοκοτσάκης για τα βίντεο: Η ΕΛΑΣ δεν απαντά σε τεκμηριωμένες τεχνικές εκθέσεις αλλά σε δημοσιεύματα

Ο Τραμπ ανοίγει ξανά τη διαβόητη φυλακή του Αλκατράζ – «Για τους πιο αδίστακτους και βίαιους εγκληματίες»

Περιστέρι: Λήστεψε δύο πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών μέσα σε 25 λεπτά – Απέσπασε 2200 ευρώ

Τραμπ: Ανακοινώνει 100% δασμούς στις ταινίες που παράγονται στο εξωτερικό

Documento Newsletter