Καρασμάνης: Εκ παραδρομής η επανακατάθεση της αναφοράς στην Κεραμέως 

Καρασμάνης: Εκ παραδρομής η επανακατάθεση της αναφοράς στην Κεραμέως 
Μετά τη σκόνη που σηκώθηκε από το θέμα που ανέδειξε το Documento σε σχέση με την επανακατάθεση αναφοράς από τον Γιώργο Καρασμάνη στην υπουργό Παιδείας για να καταργηθεί η εξίσωση των πτυχίων των ΑΕΙ με αυτά των κολεγίων, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Πέλλης με τη ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «εκ παραδρομής επανακατάθεση».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«​Αποτελεί πάγια αρχή του Γιώργου Καρασμάνη να καταθέτει ως αναφορά στη Βουλή, υπομνήματα, επιστολές και αιτήματα που του κοινοποιούνται από Συλλόγους, Ομοσπονδίες, Φορείς αλλά και πολίτες, ώστε να τίθενται υπόψιν της ηγεσίας του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργείου.
Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι ¨κατ’ ανάγκην¨ συντάσσεται με όλα τα αιτήματα, των οποίων άλλωστε η ικανοποίηση ή όχι βρίσκεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του επί του θέματος Υπουργού και από αυτόν θα απαντηθεί αναλόγως.
Απόδειξη τούτου – που άπτεται του θέματος της συγκεκριμένης αναφοράς – είναι το γεγονός ότι, όπως όλοι γνωρίζουν, ο Γιώργος Καρασμάνης έχει υπερψηφίσει το σχετικό νομοθέτημα του Υπουργείου Παιδείας.
Η επανακατάθεση έγινε εκ παραδρομης».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter