Καραθανασόπουλος: «Έχει και η πολιτική μ@λ@κί@ τα όριά της» και ο Χήτας τα ξεπέρασε…

Καραθανασόπουλος: «Έχει και η πολιτική μ@λ@κί@ τα όριά της» και ο Χήτας τα ξεπέρασε…

«Έχει και η πολιτική μαλακία και η ανοησία τα όριά της» διαπίστωσε στη Βουλή ο Νίκος Καραθανασόπουλος, απαντώντας στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης που όχι μόνο ξέπλυνε το όργιο βίας και αυταρχισμού στο κέντρο της Αθήνας με αστεϊσμούς ακροδεξιάς κοπής, αλλά ζητούσε και περισσότερη καταστολή.

«Σας γλεντάει το ΚΚΕ…» είπε απευθυνόμενος στην πλειοψηφία ο Κωνσταντίνος Χήτας και πρόσθεσε πως αν κάποιος διαδηλωτής συλληφθεί, αρκεί να πει ότι είναι μέλος του κομμουνιστικού κόμματος και «δεν θα τον αγγίξει κανείς». Τόνισε δε ότι παρά την ύπαρξη 6 χιλιάδων αστυνομικών, κάποιοι «κάνανε πάρτι» στην Αθήνα. «Θα παραιτηθεί κάποιος; θα απολογηθείτε;» ρώτησε τους παρευρισκόμενους υπουργούς και κατέληξε λέγοντας πως «η κυβέρνηση παραβίασε τη λογική και τα κόμματα της Αριστεράς τη νομιμότητα».

«Έχει και η πολιτική μαλακία τα όριά της»

Παρεμβαίνοντας στη διαδικασία, ο Νίκος Καραθανασόπουλος δεν μάσησε τα λόγια του. «Η πολιτική μαλακία και η ανοησία έχει και τα όριά της» σχολίασε δις ο βουλευτής του ΚΚΕ και έκρινε ότι η Ελληνική Λύση μετατράπηκε σε δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης για «την εγκληματική επίθεση, τη βία και τον αυταρχισμό, τις προπηλακίσεις και τις προσαγωγές». «Φαίνεται ζηλέψατε τη δόξα της Χρυσής Αυγής που απουσιάζει…», ήταν η πληρωμένη απάντηση του κ. Καραθανασόπουλου στον Κ. Χήτα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter