Καρατομήθηκε ο υπεύθυνος της ΔΑΠ στην Πάτρα μετά το σάλο με το σκονάκι

Καρατομήθηκε ο υπεύθυνος της ΔΑΠ στην Πάτρα μετά το σάλο με το σκονάκι

Στην παραίτηση του υπευθύνου της φοιτητικής παράταξης της ΔΑΠ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, οδήγησε τελικά η αποκάλυψη πως η φοιτητική παράταξη της σχολής ευλόγησε την ομαδική αντιγραφή.

Δηλωτικό των εντάσεων που δημιουργήθηκαν μέσα στο κόμμα από την αποκάλυψη είναι το γεγονός ότι την ανακοίνωση της απόφασης την «ανέλαβε» η ίδια η ΝΔ και όχι η ΟΝΝΕΔ ή η ΔΑΠ –ΑΕΙ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Από την πρώτη στιγμή τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος όσο και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής.

Σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία απαιτεί το σεβασμό των κανονισμών από όλους χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές».

Η ΠΑΣΠ διαψεύδει, διαχωρίζει τη θέση της από την ΔΑΠ και συμφωνεί με την τιμωρία

Περισσότερα ΕΔΩ

Ανακοίνωση και από τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: 

«Η άμεση αντίδραση των «παιδιών της ΟΝΝΕΔ» να ζητήσουν την άρση αυτής της ποινής, δίνει μία σαφή εικόνα για την άποψη που έχει η συγκεκριμένη παράταξη σχετικά με την «αριστεία» στα Πανεπιστήμια. Είναι γνωστό άλλωστε στους φοιτητές και τις φοιτήτριες ότι οι πρακτικές της ΔΑΠ περιλαμβάνουν δίκτυα σημειώσεων, κυκλώματα αντιγραφής, υπόγειες συνεννοήσεις με καθηγητές, κεράσματα σε μπουζούκια και ταξίδια αναψυχής»

Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter