«Καρατομήθηκε» τραπεζικό στέλεχος που εμπλέκεται στην κομπίνα Παπαευαγγέλου

«Καρατομήθηκε»  τραπεζικό στέλεχος  που εμπλέκεται στην κομπίνα Παπαευαγγέλου

Με μια λιτή ανακοίνωση μόλις 26 λέξεων η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει ότι σταματάει η συνεργασία της με την κα Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με την κα Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής”.

Η κυρία Λαμπροπούλου χρεώνεται από την Εθνική Τράπεζα ότι προμήθευσε με τερματικά τον κ. Παπαευαγγέλου ο οποίος τα προώθησε για συναλλαγές σε συνεργάτες του στην Κίνα με σκοπό την αγορά κατοικίας στην Ελλάδα με ποσά άνω των 250 χιλιάδων ευρώ και κίνητρο την απόκτηση «χρυσής βίζα». Επειδή οι συναλλαγές ήταν πολλές, άνω των 50 εκατ. ευρώ από τα συγκεκριμένα τερματικά και μόνο για την Εθνική, γεγονός όχι και τόσο συνηθισμένο για τέτοιου είδους επενδυτικές κινήσεις, όπως η αγορά ακινήτων, η κυρία Λαμπροπούλου ελέγχεται ως προς το ότι δεν ενημέρωσε την διοίκηση της τράπεζας για το… ασυνήθιστο των συναλλαγών ως όφειλε, το αντίθετο μάλιστα, η ενημέρωση ήρθε από τις Κινέζικες αρχές. Ως γνωστόν από την αρχή του χρόνου έχουν επιβληθεί περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων στο Πεκίνο εξαιτίας των δασμών Τραμπ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter