Καρδιολογική Κλινική Γ.Ν Ρόδου: Για 3 πτέρυγες μόλις 4 καρδιολόγοι

Καρδιολογική Κλινική Γ.Ν Ρόδου: Για 3 πτέρυγες μόλις 4 καρδιολόγοι

Η δημόσια παροχή υγείας στην ελληνική επαρχία πάει από το κακό στο χειρότερο. Τα μηνύματα που εκπέμπουν δίνουν το στίγμα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας από το υπουργείο Υγείας των περιφερειακών δομών.

Σε αναλυτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της Ρόδου iporta.gr και της δημοσιογράφου Τζίνας Δαβιλά παρουσιάζονται τα χρονίζοντα και άλυτα σαν τον γρίφο της Σφίγγας στην αρχαία Θήβα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. 

Ο Διευθυντής της Κλινικής Δρ Νικήτας Μόσχος, είναι ένας από τους τέσσερις γιατρούς καρδιολόγους που επιλαμβάνονται όλων των περιστατικών που αφορούν σε Ρόδο (150.000 κάτοικοι) και λοιπά Δωδεκάνησα (πάσης φύσεως έκτακτα καρδιακά περιστατικά). Επιπλέον, σε επαγρύπνηση βρίσκονται όλο το εικοσιτετράωρο η προϊσταμένη της Καρδιολογικής Πτέρυγας και η μια νοσοκόμα οι οποίες μεριμνούν ακόμη για τις αλλαγές των κλινοσκεπασμάτων.

Εξαντλητικά είναι τα ωράρια των τεσσάρων παρόντων γιατρών (καταγεγραμμένη στο δυναμικό της Καρδιολογικής είναι και μία καρδιολόγος η οποία βρίσκεται σε γονική άδεια) καθώς στην ευθύνη των Καρδιολόγων του Γ.Ν.Ρόδου ανήκουν τρεις πτέρυγες:

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ για την καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Ρόδου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter