Καρδίτσα: Δηλητηρίασαν σκύλο δύο φορές σε πέντε ημέρες αλλά… επέζησε! (Video)

Καρδίτσα: Δηλητηρίασαν σκύλο δύο φορές σε πέντε ημέρες αλλά… επέζησε! (Video)

Σκληρό… καρύδι αποδείχτηκε ένα ευγενές τετράποδο στην περιοχή της Καρδίτσας που μπήκε στο στόχαστρο αγνώστου που επιχείρησε να τον δηλητηριάσει δύο φορές σε πέντε ημέρες. Ευτυχώς, ο σκύλος επέζησε και τώρα αναζητά σπιτικό.

Το θέμα αναδεικνύει, με ανάρτηση στο Facebook, η Ερμιόνη Γιαννάκου, από το Φιλοζωικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω». Όπως τονίζει: «Αυτός ο σκυλακος είναι αδεσποτακι στο κέντρο της Καρδίτσας για χρόνια. Εμείς τον ξέρουμε ως τιγρουλη. Ειναι περίπου 26 κιλά και σε ηλικία ίσως 3-4 χρονών.

Τις τελευταίες ημέρες κάποιος συμπολίτης μας προσπαθεί να τον σκοτώσει με δηλητήριο (φόλα). Γλίτωσε με την παρέμβαση φιλόζωων και φιλοζωικών δύο φορές μέχρι στιγμής (σε διάστημα 5 ημερών δύο φορές!). Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ποιος το κάνει αυτό (έχουμε δημοσιεύσει και σχετικό κείμενο σε τοπική εφημερίδα). Κάνουμε απέλπιδες προσπάθειες να του σώσουμε την ζωή. Αυτή την στιγμή φιλοξενείτε προσωρινά αλλά αν βγει πάλι στο δρόμο η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο», αναφέρει.

«Ψάχνουμε υιοθεσία, είναι στειρωμενος, εμβολιασμενος, ήσυχος μέσα στο σπίτι ( είναι ήδη 3 μερες σε φιλοξενία), τα πάει πολύ καλά με όλα τα σκυλιά της πλατείας και τώρα στην φιλοξενία υπάρχουν 3 ακόμη σκυλιά και τα πάνε μια χαρά. Δεν περπατάει με λουράκι αλλά γίνονται προσπάθειες να μάθει.

Αν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να τον υιοθετήσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει για περισσότερες λεπτομέρειες. Ευχαριστώ», καταλήγει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter